Slaap jezelf jong!

04:41 - 02:48
luistertijd 04:41 - leestijd 02:48

Retinol 3 TR Advanced Night Serum heeft unieke tijd-release-technologie, dat zorgt voor de antiveroudering voordelen van zuivere retinol zonder irritatie en peeling van de gewone retinol producten. Het bevat een zeer stabiele, zuivere, ingekapseld all-trans retinol op 0,3% concentratie.

Het is met verschillende klinische proeven aangetoond dat Retinol dient ter bestrijding van de algemene huidveroudering, zoals rimpels, lijnen en vouwen in het gezicht en van stevigheidverlies door het stimuleren van collageen en hyaluronzuur productie. Het is ook bewezen dat Retinol de huid en het weefsel duidelijk verbetert, dat het de antipigmentatie bevordert. Daarnaast toont Retinol de effecten van anti-acne en porie minimalisatie. Dit alles leidt tot een meer jeugdige huid verschijning.

Retinol 3 TR is een geoptimaliseerd serum met 0,3% ingekapseld all-trans retinol in zijn zuiverste en meest actieve ‘over the counter’ vorm. Retinol 3 TR is ontworpen om gemakkelijk rechtstreeks op het gezicht aan te brengen zonder menging.

Voordeel

Medik8 gebruikt alleen all-trans-retinol, de meest biologisch actieve vorm van cosmetische Retinol beschikbaar. Retinol 3TR ™ bevat 0,3% retinol, voor directe toepassing op de huid. Het wordt aanbracht op de huid in jojoba olie, waarvan de eigenschappen vergelijkbaar zijn met de natuurlijke oliën van de huid en bevat hoge concentraties van vitamine C, vitamine E, zink en vitamine B-complex. Zoals met andere Medik8 retinol producten, is Retinol 3 TR versterkt met extra vitamine E op basis van een moleculaire laag.

Medik8 Retinol producten maken gebruik van een nieuw Release-systeem om het niveau van prikkeling, wat gemeld is door de gebruikers van de normale retinol producten, te verminderen. Het werkt door het vrijgeven van actieve moleculen gedurende een langere tijd in plaats van een grote ‘hit’ in één keer. De huid krijgt dezelfde dosis van retinol per aanvraag, maar verspreid over uren en niet in minuten. Bij mensen met een gevoelige huid, kan Retinol in het begin nog steeds prikkeling geven, maar de mate van sensibilisatie is aanzienlijk verminderd.

Helaas is de instabiliteit nog altijd de zwakte van de standaard Retinol. Retinol oxideert gemakkelijk, wordt dus inactief, wanneer het wordt blootgesteld aan zuurstof van zowel de lucht of van het water in crème producten. Hoewel Medik8 en enkele andere professionele merken de stabiliteit in Retinol revolutioneren, is de technologie met een ingekapselde laag niet waterdicht. Daarom heeft Medik8 drie verdere verbeteringen aan al hun Retinol producten aangebracht, om te zorgen voor de hoogste potentie op het moment van gebruik. Ten eerste, Medik8 Retinol is alleen geformuleerd in niet-waterige serums (bijv. geen crèmes die gemengd water en olie bevatten). Ten tweede, Medik8 Retinol partijen zijn opgeslagen onder inert Nitrogen gas, alvorens gevuld te worden. Ten slotte Medik8 geeft een strikte 30 dagen garantie op een kleine partij.

Voorzorgsmaatregelen

Bouw het gebruik van retinol op door het product gedurende minimaal 2 weken om de drie dagen te gebruiken, zodat de huid het gebruik van retinol accepteert.

Raadpleeg uw huisarts alvorens aan een retinol programma te beginnen, indien u zwanger bent, borstvoeding geeft, huid peeling procedures ondergaat of bij het nemen van voorgeschreven medicijnen voor acné .

Gebruik ‘s avonds de geïntegreerde dropper om Retinol Eye TR rechtstreeks aan te brengen op het gebied onder uw oog. Als alternatief, breng een druppel aan op je vinger en vervolgens meng het in de huid. Gebruik uw hydrator zoals gebruikelijk na elke toepassing. Bij het gebruik van Retinol Eye TR in daglicht, zorg er dan voor dat een SPF hydrator wordt toegepast na elk gebruik.

INCI: Simmondsia Chinensis Oil, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Tocoferolacetaat, Retinol, Polysorbaat 20, BHT, BHA.

Dit artikel maakt deel uit van het merkendossier van Medik8 en wordt je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Ga hier naar de uitgebreide website van Medik8 voor meer informatie.

Artikelen die BeautyJournaal zelf schreef over Medik8:

 

Lees ook