Keuze uit veertien verschillende facials v/m

01:41 - 01:00
luistertijd 01:41 - leestijd 01:00

In het hart van de Utrechtse heuvelrug kun je vanaf 12 januari terecht voor uitgebreide facials, mooi gelakte (teen)nagels, een zongebruinde huid en massages bij beautysalon LOIS Treatment Store in Doorn.

Het beautybedrijf LOIS Cosmetics is sinds 1988 actief in het schoonheidsvak, in 1995 startte het een eigen opleidingsinstituut in Zeist en later in Soesterberg. De droom om een eigen salon te starten, komt deze maand dan eindelijk uit.

Kies in de LOIS Treatment Store uit veertien verschillende facials voor mannen, vrouwen en tieners. Of ga juist voor een peeling van 50 minuten of laat je huid spraytannen. Massages zijn er voor nek, schouders en rug: met hot stones of Clarins oliën. Ook kun je op de beautymenukaart kiezen uit verschillende specials als een After Work Treatment (45min) waar nek, rug en voeten worden verwend met een massage en speciaal voor de mannen een rug wax en effectieve facial. De duurste behandeling (€250) op de kaart is de Luxury Gift waar je zes uur mee zoet bent. De handeling bestaat uit een intensieve facial, voet- en handbehandeling met als afsluiting een bodymassage inclusief drankjes en een luxe broodje tussendoor. Alle nagels en tenen worden behandeld met producten van OPI. Een goed begin van het nieuwe jaar.

Meer informatie vind je op de website van LOIS Treatment Store.

Lees ook:

Lees ook