30 euro korting op behandeling

04:16 - 02:34
luistertijd 04:16 - leestijd 02:34

De producten van NuBo en haar treatments zijn bovenal revolutionair en uniek op het gebied van huidverbetering. NuBo zorgt er met haar producten voor dat u nooit meer iets anders wilt gebruiken. En waarom zou u ook?

Laat juist nu uzelf 60 of 90 minuten in de watten leggen. De VIP Diamond Treatment is namelijk een genot, voor zowel lichaam als geest. Voor een dergelijke NuBo treatment kunt u in verschillende salons in Nederland terecht. De betreffende salons voldoen aan de strenge eisen van NuBo International. De NuBo specialisten zijn opgeleid volgens de richtlijnen van Dr. Colette Haydon. Zo bent u altijd verzekerd van een hoogwaardige en professionele behandeling met een optimaal resultaat.

Het celebrity merk NuBo is ontstaan in het beroemde Engelse warenhuis Harrods en heeft sindsdien ook eigen Spa’s waar niet alleen de exclusieve producten van NuBo te verkrijgen zijn, maar waar ook Haute Couture Skin Care treatments gegeven worden.

Tijdens de VIP Diamond Treatment wordt in een aantal stappen uw huid onder handen genomen. Om te beginnen, wordt u welkom geheten en wordt er uitgebreid naar uw wensen gevraagd. Ondertussen wordt eventueel aanwezige make-up verwijderd en wordt u klaargestoomd voor de volgende stappen. De welkomstmassage met NuBo Bien Être Serum die daarna volgt, zorgt ervoor dat alle stress uit uw lichaam wegvloeit. Door druk uit te oefenen op de juiste punten, is dit voor de NuBo specialist ‘a piece of cake’. Met 2 á 3 pompjes NuBo Cell Dynamic Velvet Cleansing Cream volgt de gezichtsreiniging, waarna een huidanalyse wordt gemaakt.

Maar dan zijn we er nog niet. Na de analyse volgt met NuBo Diamond Peel & Reveal, het zogenaamde exfoliëren. Na deze peeling, volgt er een hydraterende massage welke ongeveer een kwartier duurt. De huid wordt dan gevoed met het NuBo Bien Être Serum, welke die door de massage de kans krijgt om goed in te trekken. Niet alleen het gezicht, maar ook de hals, de schouders en het decolleté komen tijdens deze stap aan bod. Dan is het tijd voor het masker. Rondom de ogen wordt het Nubo Lifting Eye Serum aangebracht en op de rest van het gezicht NuBo White Diamond Ice Glow Mask.

Tot slot wordt er zachtjes ‘NuBo Cell Dynamic Eye Focus Cream’ rondom de ogen gemasseerd. En als finishing touch wordt uw huid verwend met Nubo Cell Dynamic Day Performance SPF 20, NuBo Cell Dynamic The Essence, NuBo The Voile en NuBo Instant Lip Perfection Spf 15. Gedurende de gehele behandeling wordt u op de hoogte gehouden,; elke stap wordt met u gedeeld. Ook wordt verteld welk product er tijdens welk onderdeel van de behandeling wordt gebruikt en wat het met uw huid doet. Op die manier komt u er op uw beurt achter wat u bijvoorbeeld wel en niet prettig vindt aanvoelen.

Wellicht heeft u tijd om uw wenkbrauwen te laten epileren, wat altijd gratis is tijdens de VIP Diamond treatment!

De producten van NuBo zorgen ervoor dat de huid in slechts enkele dagen een mini facelift krijgt, op geheel natuurlijke wijze. Het zijn eerlijke producten, niet op dieren getest en vrij van parabenen, irriterende petrochemische stoffen, sls en synthetische geur- en kleurstoffen. Probeer het zelf: NuBo treatments zijn, een geweldige ervaring en pure verwennerij voor uw huid.

Kerstcadeau van Beautyjournaal!

Bestel nu een waardebon voor een NuBo treament  via de Nubo webshop. Vul dan de code   beautyj2012   in en ontvang 30,- euro korting! De NuBo treatmentbon kunt u inleveren bij alle NuBo Treatment centres in Nederland. De waardebon is lux verpakt, inclusief luxe NuBo samples. De actie is geldig tot en met 31 januari 2013.

Fijne feestdagen!

Wilt u meer informatie of wellicht wilt u een afspraak maken voor een VIP Diamond Treatment? Kijk hier voor een officiële NuBo Treatment salon bij u in de buurt.

Dit artikel maakt onderdeel uit van het Merkdossier van NuBo op BeautyJournaal en wordt je rechtstreeks aangeboden zonder tussenkomst van de redactie.

Lees ook