Voor een stralende huid...

01:22 - 00:49
luistertijd 01:22 - leestijd 00:49

Jacques Courtin-Clarins, de oprichter van Clarins, opende zijn eerste instituut in 1954 in Parijs. Door veel met zijn klanten te praten vond hij de inspiratie voor de eerste Clarins behandelingen. Sindsdien biedt Clarins steeds weer effectievere behandelingen, dankzij voortdurend onderzoek, het luisteren naar consumenten en het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek naar de doeltreffendheid van de behandelingen.

PRO concept

Clarins werkt in een beperkt aantal schoonheidssalons met het ‘PRO’ concept. Dit betekent dat er gewerkt wordt met speciale, extra geconcentreerde ‘PRO’ (professionele) producten, door schoonheidsspecialisten die hier speciaal voor opgeleid zijn. Een ware beleving voor de zintuigen, met als resultaat een stralende huid en een heerlijk gevoel.

Wil je zelf een speciale schoonheidsbehandeling van Clarins ervaren? Onderstaand vind je een overzicht van schoonheidssalons in Nederland die met dit concept werken.

Dit artikel maakt deel uit van het merkendossier van Clarins en word je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Wat BeautyJournaal zelf over Clarins schreef:

Lees ook