Bij draadbloedvaatjes - met vit. K

07:03 - 04:13
luistertijd 07:03 - leestijd 04:13

Helpt roodheid van de huid, rosacea, takkenbosvenen (kleine spatadertjes) en blauwe plekken vervagen. Krachtige actieve ingrediënten helpen de roodheid van de huid aan te pakken. Ze bevorderen antioxidatie, verstevigen de vaatwanden en verhogen de stolling (bloedstolling op de plek van de beschadigde haarvaten). Er is geen sterkere actuele formule voor het cosmetisch behandelen van roodheid van de huid.

Medik8 Red Alert zorgt voor zichtbare vermindering van de verschijning van kleine spatadertjes en heeft een gunstig effect op de huid. Bovendien vertraagt het, het proces van huidveroudering, door de huid te beschermen tegen schade van vrije radicalen en heeft een effectieve verzachting op de negatieve milieu-impact op de huid. Dit sterke antispatader product bevat speciaal geselecteerde, farmaceutisch gesorteerde ingrediënten, zoals vitamine K, zoethout en Bearberry, welke een versterkend en sluitend effect hebben op open vezels en spatadertjes. Het versnelt de bloedcirculatie, vermindert zwelling en roodheid. Vermindert de kwetsbaarheid van de bloedvaten en vermindert drastische het ontstaan van verdere schade. Bovendien bevordert Red Alert krachtige antioxidatie en verbetert de bloedstolling, ter beveiliging van bloedklontering op het gebied van schade aan kleine vaatjes.

Gedurende vele jaren, is vitamine K bekend om haar actuele toepassingseffecten op de verschijning van spatadertjes en blauwe plekken. Het is integraal betrokken in het proces van bloedklontering en heeft een fundamentele invloed op de gezonde conditie van de bloedvaten en aders. Aangezien mensen niet in staat zijn vitamine K te synthetiseren, moet zij extern worden verstrekt vanuit voedingsbronnen of topische behandelingen zoals Red Alert.

Vitamine K1

Vitamine K is een in vet oplosbare vitamine die in de lever wordt vervaardigd welke nodig is bij mensen voor een goede bloedstolling (bloedcellen ‘stolling op het gebied van schade aan de fijne vaten). In feite is de ‘K’ afgeleid van het Duitse woord ‘koagulation’. Volwassenen hebben zelden vitamine K-tekort, omdat het eenvoudig geleverd wordt uit voedingsbronnen, zoals lommerrijke groene groenten, met name broccoli en spinazie, alsmede plantaardige oliën en granen. Vitamine K is ook te vinden in varkensvlees en zuivelproducten, zoals kaas.

Voor de behandeling

Fyllochinon is de vorm van vitamine K gevonden in planten, terwijl menaquinone aanwezig is in dierlijk afgeleide voedingsmiddelen. Vitamine K1 (zoals gebruikt door Medik8) is een derivaat van Fyllochinon (vitamine K verkregen uit planten) en is wetenschappelijk bekend als Phytonadione.

Vitamine K1 is van vitaal belang in de rol van bloedstolling of coagulatie. Coagulatie is een lichaamsmechanisme om bloedingen te belemmeren, nadat er sprake is geweest van schade aan een fijn vaatje of bloedvat. Ten eerste, het benadeelde bloedvat trekt samen om het bloeden te minimaliseren. Dan, bijna direct, beginnen de bloedplaatjes een stop te vormen op de kant van de schade om verdere bloeding te voorkomen . In de volgende fase, verplaatsen eiwitten zich naar de zijde van de schade, waar ze werken met de bloedplaatjes om hun sterkte te verhogen. Trombine is het uiteindelijke eiwit dat het beschadigde gebied bereikt, waar het een fibrine net vormt (een net-achtige beschermende barrière voor de trombose stop) wat ervoor zorgt dat de bloedplaatjes en eiwitten stabiel blijven, terwijl het bloed stolt.

Na de behandeling

Vitamine K is essentieel voor de synthese van vele eiwitten die gebruikt worden tijdens de coagulatie, wat heeft geleid tot het welbekende ‘bloedstolling vitamine’. Haar relatie tot de bloedsomloop is een belangrijke trigger in de ontdekking van haar cosmetische eigenschappen om de verbetering van de vasculaire huidaandoeningen en onvolkomenheden, zoals gebroken fijne vaatjes (met inbegrip van spataderen, ook bekend als telangiectasia), roodheid van couperose en donkere kringen onder de ogen.

De actieve vorm van vitamine K1 is geel van kleur, hetgeen aantoont dat het van natuurlijke oorsprong is en zal positieve effecten hebben op stolling en huidsverkleuring.

Oorzaken van Draad Bloedvaten

Draad aderen, of spataderen worden meestal gevonden op het gezicht en benen. Ze vormen gewoonlijk geen gevaar voor de gezondheid, maar kunnen een doffe pijn in de benen geven na lang staan. Een aantal factoren die bijdragen tot de ontwikkeling van draad aderen zijn, met inbegrip van erfelijkheid, zwangerschap en andere gebeurtenissen die leiden tot hormonale veranderingen, gewichtstoename, beroepen of activiteiten waarbij men langdurig zit of staat en het gebruik van bepaalde medicijnen.

Aanwijzingen:

Breng twee keer per dag met mate aan op een schone droge huid op gezicht, benen of lichaam. Vermijd de lippen en de huid rond de ogen. Laat het product 3 tot 5 minuten intrekken voordat u andere Solutions-producten, vochtinbrengers, zonnebrandcrème en/of make-up aanbrengt.

Eventuele Injection-Free-producten brengt u aan voor u Red Alert® gebruikt. Resultaten verschillen per persoon, maar u kunt binnen 8 tot 12 weken resultaat verwachten. Langer gebruik kan nodig zijn om het gewenste effect te bereiken. Om het verkregen resultaat te behouden, blijft u Red Alert® een keer per dag gebruiken. Red Alert® kan als een opzichzelfstaande behandeling worden gebruikt.

Let op!

Gebruik Red Alert® niet als u bloedverdunnende middelen gebruikt. Raadpleeg eerst een arts voordat u een dermaceutische behandeling gaat volgen als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Stop de behandeling bij huidirritatie.

Aqua (Water), Glycerin, Acacia Farnesiana Gum, Cetearyl Alcohol, Aesculus Hippocastanum, Cetyl Alcohol, Tilia Cordata (Linden),Ceteareth- 20, Cupressus Sempervirens (Cypress), Dimethicone, Glyceryl Stearate, Isohexadecane, Arctostaphylos Uva Ursi, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Extract, Phenoxyethanol, Alcohol, Phytonadione, Sucrose, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Oil, Disodium EDTA, Methylparaben, Propylparaben, Tocopheryl Acetate, Panthenol

Belangrijkste actieve hoogtepunten:

Dit artikel maakt deel uit van het merkendossier van Medik8 en wordt je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Ga hier naar de uitgebreide website van Medik8 voor meer informatie.

Artikelen die BeautyJournaal zelf schreef over Medik8:

 

Lees ook