Een gouden samenwerking...

01:13 - 00:44
luistertijd 01:13 - leestijd 00:44

Afgelopen 12 december ontving Rob Peetoom een exclusieve gouden haardroger van BaByliss PRO. De limited edition haartool staat symbool voor de samenwerking tussen hairstylist Rob Peetoom, eigenaar van de Rob Peetoom salons, en het kappersmerk BaByliss PRO dat al meer dan 50 jaar haardrogers exclusief maakt in Italië. Samen dagen ze alle salons in Nederland uit om voor het allerbeste te kiezen.

Peetoom wil hiermee het goede voorbeeld geven. Zo werken alle Rob Peetoom salons vanaf nu uitsluitend met de haardrogers van BaByliss PRO die volgens het merk ‘staan voor innovatie en kwaliteit’. Alle drogers zijn geluids- en trilarm en staan garant voor de beste styling. Daarnaast hebben ze een ergonomisch design dat speciaal ontwikkeld is om blessures bij professionals te voorkomen.

Extra fijn voor de consument: alle producten van BaByliss PRO zijn gewoon te koop bij de salons van Rob Peetoom. Zo kun je mooi thuis aan de slag voor een prachtige coupe!

Lees ook:

 

Lees ook