shop Dermalogica Prisma Protect SPF30 frisse dagcreme Dermalogica Prisma Protect is een lichte en frisse moisturizer met spf 30. Hij trekt snel in en houdt je huid mooi soepel. Foundation pakt daarna erg goed en blijft de hele dag onberispelijk op zijn plaats. Bekijken ‘Iedereen moet een kapper kunnen betalen’,  zo laat hij de krant […]

00:30 - 00:18
luistertijd 00:30 - leestijd 00:18

‘Iedereen moet een kapper kunnen betalen’,  zo laat hij de krant weten en daarom heeft hij ooit de prijsstructuur geïntroduceerd. Bovendien:’Iedereen heeft het recht er goed uit te zien.’ Peetoom heeft tientallen kapperszaken in ons land en beheert een eigen kappersacademie. In 2009 kwam hij nog spraakmakend in het nieuws omdat hij op zijn 40-jarige beroepsjubileum Paris Hilton naar Amsterdam haalde.

Lees ook:

Paris bij Rob in Amsterdam, een interview over deze gedenkwaardige dag!

Lees ook