shop BAP Medical Skin Balance huid en haar supplement SkinBalance houdt huid, haar en nagels in conditie. Door hydratatie van binnenuit te stimuleren en het immuunsysteem te ondersteunen. Geliefd bij artsen en huidtherapeuten. Bekijken Afgelopen week gaf topkapper Rob Peetoom ter ere van zijn eerste internationale salon een feestje. Ook al was de feestlocatie óók […]

01:11 - 00:42
luistertijd 01:11 - leestijd 00:42

Afgelopen week gaf topkapper Rob Peetoom ter ere van zijn eerste internationale salon een feestje. Ook al was de feestlocatie óók een pasgeopende salon, het ging om een nieuwe salon op een bijzondere locatie: Bali – Indonesië. De salon op Bali is meer dan een kapsalon, het is een Hair Spa. In de salon kun je ook hoofd-, nek- en rugmassages krijgen. De reden dat Rob voor het tropische eiland Bali heeft gekozen, heeft alles met zijn bezoek aan het eiland te maken, nu zo’n vijf jaar geleden. Hij werd geïnspireerd door de rust en de spiritualiteit, vertelt hij op de presentatie.

Hij gaf ook een feestje in Bali, daar was Paris Hilton te gast. Bekijk hier ook nog de film die ervan gemaakt werd op Bali met Paris Hilton. Hier in Amsterdam was zij er niet, maar er waren wel andere celebrities zoals; Beertje van Beers, Valerio (BNN en TMF) en Chazia Mourali (De zwakste schakel…lang,lang geleden). De voornaamste activiteit op het feestje was een catwalkshow, waarvan hieronder een impressie.

(Sanne Cheret)

 

 

 

Lees ook