Handig voor in je handtas

05:39 - 03:23
luistertijd 05:39 - leestijd 03:23

De Babyliss Pro Mini’s staan niet alleen fantastisch op je kaptafel of in je toilettasje, maar ze geven ook nog eens een prachtig resultaat. Ik testte de verschillende tangen. Het resultaat vind je hieronder.

Babyliss Pro BabySleek   

Eigenschappen:
-13 mm
-Keramische Technologie/ Platen
-Aan/uit schakelaar
-Automatische temperatuur controle (200°C)
-Supersnel op temperatuur
-Indicatielampje
-Snoer 1,80 m
-Dual voltage: 120-230V

Belofte:
Een mini stijltang die je haar perfect glad maakt. Handig voor op reis door zijn formaat en zijn dual voltage. Voorzien van Keramische Technologie beschermt hij je haar tijdens gebruik. Bereikt maar liefs 200°C.

Resultaat:
Babyliss Pro BabySleek is een mini stijltang uit de professionele serie van Babyliss Pro. De stijltang is 15cm groot, dus makkelijk mee te nemen op reis en in je schoudertas, maar ook geschikt voor gebruik in de salon of studio. Zodra je de stijltang aanzet, is de stijltang binnen 30 seconden op hitte. Automatische temperatuur controle op 200°C graden. Wat betekent dat hij heet genoeg wordt om je haar lang houdbaar steil te maken. De BabySleek glijdt heel gemakkelijk door je haar heen. En komt door zijn formaat dicht bij de aanzet van je haar wat een glad resultaat oplevert van aanzet tot punt. Ik vind hem uitermate geschikt voor zowel heren als dames. Gebruik hem bij kort haar, maar ook om langer gestraight haar bij te werken onderweg.

Prijsindicatie: 31,95 euro.

Babyliss Pro BabyCurl

Eigenschappen:
-Keramische Technologie
-Aan/uit schakelaar
-Automatische temperatuur controle (180°C)
-Supersnel op temperatuur
-Indicatielampje
-Snoer 1,80 m
-Dual voltage: 120-230V

Belofte:
Een mini krultang die je haar de perfecte krul geeft. Handig voor op reis door zijn formaat en zijn dual voltage. Voorzien van Ceramische Technologie beschermt hij je haar tijdens gebruik. Bereikt maar liefs 180°C.

Resultaat:
Ik heb nog nooit een krultang gezien die zo snel op temperatuur komt als de BabyCurl. In 30 seconden is hij op 180°C. Wat betekent dat hij heet genoeg wordt om een lang resultaat te garanderen. De Baby Curl is een mini krultang die taps toe loopt van 26 naar 16 mm. Wat een prachtig natuurlijke krul als resultaat geeft. Door zijn kleine formaat is hij uitermate geschikt voor korter haar en kan hij heel dicht bij de aanzet van je haar komen, wat moeilijker kan zijn met een normaal formaat krultang. Heb je lang haar, dan kan het zijn dat de lengte van de mini krultang niet toereikend genoeg is voor je lange haar lengte. Maar je kunt door je haar er heel dicht over elkaar en naast elkaar om heen te draaien toch een hele mooie krul bereiken, daar de BabyCurl goed heet wordt. Door zijn kleine formaat en het feit dat hij over een dual voltage beschikt, is hij perfect voor op reis of gewoon in je schoudertas.

Prijsindicatie: 28,99 euro.

Babyliss Pro BaByWave

Eigenschappen:
-Keramische Technologie
-Aan/uit schakelaar
-Automatische temperatuur controle (200°C)
-Supersnel op temperatuur
-Indicatielampje
-Snoer 1,80 m
-Dual voltage: 120-230V

Belofte:
Een mini krultang die je haar de perfecte krul geeft. Handig voor op reis door zijn formaat en zijn dual voltage. Voorzien van Ceramische Technologie beschermt hij je haar tijdens gebruik. Bereikt maar liefs 180°C.

Resultaat:
De Babywave is echt een prachtige mini ‘golf’ tang. Geschikt voor kort haar en uitstekend voor langer haar. Door zijn formaat komt hij goed bij de aanzet en ben je verzekerd van een mooie kleine golf/slag in je haar van aanzet tot punt. De slag is te vergelijken met de slag die je krijgt als je een vlecht in je haar hebt laten zitten en deze dan na enige tijd los haalt. De BabyWave is ook erg geschikt voor het creëren van een prachtige jaren 20 look in kort/half lang haar. Ook de BabyWave wordt razendsnel warm tot maar liefs 200°C en is hierdoor meteen klaar voor gebruik. Door de keramische technologie wordt je haar beschermd tegen de warmte tijdens gebruik.

Prijsindicatie: 42,99 euro.

Babyliss Pro BabyCrimp

Eigenschappen:
-13 mm
-Keramische Technologie
-Aan/uit schakelaar
-Automatische temperatuur controle (200°C)
-Supersnel op temperatuur
-Indicatielampje
-Snoer 1,80 m
-Dual voltage: 120-230V

Belofte:
Een mini wafeltang die je haar kleine wafels geeft. Handig voor op reis door zijn formaat en zijn dual voltage. Voorzien van Ceramische Technologie beschermt hij je haar tijdens gebruik. Bereikt maar liefs 200°C.

Resultaat
Babyliss Pro BabyCrimp is een wafeltang waarmee je kleine wafeltjes in je haar kunt maken. Hij is maar 15 cm groot, dus heel gemakkelijk mee te nemen. Door zijn dual voltage is hij zeer geschikt voor op reis, maar ook uitermate geschikt voor in de salon of studio, daar hij razendsnel warm tot maar liefs 200°C. De wafeltjes zijn niet te vergelijken met de wafels die je krijgt van een groter formaat wafel tang. Ze zijn een stuk verfijnder in resultaat. Ideaal om volume te creëren in het haar.

Prijsindicatie: 31,50 euro.

Lees ook:

 

 

Lees ook