Unieke prijs voor een hoogwaardige huidverbetering

02:34 - 01:32
luistertijd 02:34 - leestijd 01:32

Op BeautyJournaal maak je sinds enige tijd ook kennis met het relatief nieuwe huidverzorgingsmerk in Nederland: !QMS. Een prachtig cosmeceutical merk, waarover BeautyJournaal’s Monique al eens een uitgebreide review schreef.

Om ook jou kennis te laten maken met dit mooie merk, heeft !QMS nu een kennismakingsset. Hierin zit een reiniging (Deep Cleansing), volledig afgestemd op de huid die anti-aging producten verlangt. Er zit een Freshening Tonic in, en bijzondere Dag-en Nacht Collageen, en een bijzondere dagcrème – aangepast aan je huidtype.

Over het collageen dat !QMS gebruikt, is iets bijzonders te vertellen. Het gaat hier namelijk om een gesplitste molecule. Dit wordt heel goed door te huid opgenomen, in tegenstelling tot het meest gangbare collageen dat in cosmetica gebruikt wordt. Ook zijn de eiwitmoleculen van dit collageen verwijderd, zodat de kans op allergie, mocht je daar gevoelig voor zijn, nihil is.

Het Dag Collageen is vrijwel gelijk aan het Nacht Collageen en bestaat uit 82% type 1 Collageen – dat zeer belangrijk is bij een anti-aging behandelingsregime. Het enige verschil is dat er aan het Dag Collageen ook extra anti-oxidanten zijn toegevoegd. Het Nacht Collageen bevat daarentegen weer biostimulatoren.

Als dagverzorging is er de volgende keuzemogelijkheid:

Voor al dit moois, in volledige verpakkingen, betaal je nu slecht €89.00 terwijl de echte waarde van al deze kostbare werkstoffen €117.00 is. Het is een ideale kennismaking met een zeer hoogwaardig huidverbeteringsmerk!

Bekijk hier het totale assortiment van !QMS medicosmetics. Ga hier direct naar de webshop.

Dit artikel maakt deel uit van het merkendossier van !QMS en wordt je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

****************

Dit schreef BeautyJournaal zelf over !QMS:

 

Lees ook