Gefragmenteerd collageen werkt

02:54 - 01:44
luistertijd 02:54 - leestijd 01:44

 

De Classic Set van Dr. Med Erich Schulte’s !QMS MEDICOSMETICS laat uw huid stralen!

Dr. Med Erich Schulte kreeg in 1994 de prijs ‘THE BEST’  in Parijs voor het splitsen van het identiek huidcollageen type 1 zodat deze zonder spuit en kans op allergieën  in de huid kan worden opgenomen. Doordat dit  sinds 1996  gebruikt mag worden bij de betere en gevorderde schoonheidsspecialist wereldwijd,  kunnen we uw huid laten stralen en verjongen ondanks uw leeftijd. Als we praten over ‘anti aging’ is collageen een must!

Collageen zinvoller dan hyaluronzuur

Collageen (eiwit) is een zeer sterke vochtbinder en is niet te vergelijken met hyaluronzuur (suikermolecule) die oplost in de huid en hierdoor maar tijdelijk vocht bindt. Wist u dat u tijdens de overgang tot 30% type 1 Collageen kunt verliezen en dit pijnlijk zichtbaar kan zijn.

Met de Classic Set van !QMS MEDICOSMETICS blijft u de tijd en ouderdom  een grote stap voor! De set bestaat uit 3 verschillende flesjes met een speciale sluiting, waardoor er geen zuurstof bij het product kan komen. Twee collageenhoudende producten en een fruitzuur.

Het bevat twee flesjes met identiek type 1 Collageen maar door de verschillende ingrediënten wordt het ene flesje Collageen met antioxidanten  voor de dag gebruikt en het andere met regenererende werkstoffen  voor nacht gebruik.

Het flesje met het fruitzuur bouwt men de eerste week op met 3  maal in de week te gebruiken, liefst in de morgen zodat uw huid klaar is om 12 uur werkstoffen af te geven. De tweede week gebruikt men het dan 5 maal in de week, en vanaf de derde week liefst iedere dag. Het fruitzuur dient 15 minuten op het gelaat te blijven, het neutraliseert zichzelf na deze inwerktijd, daarna wast men het af, en brengt men het dag Collageen aan.

Dit fruitzuur met een pH-waarde van 3.5. kunt  u ook op en rond de ogen gebruiken. Het zorgt ervoor dat uw huid maar liefst 12 uur de ingrediënten uit uw dagcrème opneemt en deze per uur vrij geeft.

Dit is het anti-aging gedeelte, hierna brengt men nog een dagcrème aan. En uw huid verjongt gedurende de dag.

De Classic Set is verkrijgbaar als discovery set 7.5 ml. inclusief kleine reinigingsmelk 50 ml. en kleine Tonic 50 ml voor € 89,-. De complete set is verder verkrijgbaar in flesjes van 30 ml voor 3 maanden gebruik voor € 203,- en in 50 ml voor € 260,-.

Bekijk hier het totale assortiment van !QMS medicosmetics. Ga hier direct naar de webshop.

Dit artikel maakt deel uit van het merkendossier van !QMS en wordt je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

**********

Dit schreef BeautyJournaal zelf over !QMS:

 

 

Lees ook