Lekker smeren in de winter..

01:28 - 00:52
luistertijd 01:28 - leestijd 00:52

Wist je dat je 80% van je lichaamswarmte verliest via je hoofd? Sla eenmaal buiten een sjaal om je hoofd of doe een muts op. Goed voorbereid de koude winter in? Probeer dan eens de Coldcream van Weleda, een crème die ons moeiteloos door de gure wintermaanden heen helpt en een ruwe en schrale gezichtshuid tegengaat.

Weleda’s Coldcream lijn bestaat uit een hand/gezichtscrème en een lipbalsem.

De claims:

De intensieve verzorgende crème met amandelolie, bijenwas en natuurlijk etherische olien rekent af met een ruwe huid en is geschikt voor zowel gezicht als handen (9,10 euro). De Everon lipbalsem met jojoba-olie is er speciaal voor de tere huid van de lippen en voorkomt een branderig en schraal gevoel. Bevat zes natuurlijke vetten voor zachte en soepele lippen. De balsem bevat SPF4 dus ook geschikt voor zon- en wintersport vakanties. Prijs 4,95 euro.

Lees ook:

Lees ook