Witte bloemen

01:01 - 00:36
luistertijd 01:01 - leestijd 00:36

De nieuwe geur ‘Flora di Fornasetti’ is een prachtig en elegant boeket van witte bloemen dat haar Fornasetti Profumi debuut maakt in de vorm van een geurkaars.

De geur is deels geïnspireerd op de weelderige bloemenpracht in de tuin rondom het Fornasetti huis in Milaan en deels op de flora foto’s gemaakt door Piero Fornasetti zelf en prenten uit het enorme archief.

Het beeld dat de eerste kaars versierd is het gezicht van de opera muze Lina Cavalieri dat je blijft achtervolgen. Voor ‘Flora di Fornasetti’ is Lina vermomd als de mythische godin van de vruchtbaarheid, Flora; één van de meest iconische ontwerpen uit de ‘Tema e Variazioni’ collectie.

‘Flora di Fornasetti’ is een uitbundige melange van bloemen, groene- en houtnoten – waaronder klimop, lelietjes-van-dalen, iris, jasmijn, tuberoos, sandelhout – en musk.

Lees ook:

 

Lees ook