Mannen Parfum Vrouwen

Luxe wintergeuren van Kobo Candles

Redactie, Monique
Geschreven door Redactie, Monique

Daar komen wij de strenge winter wel mee door…

Kobo Candles komt voor aankomende winters met een collectie van nieuwe geurenkaarsen, te denken aan Leather and Mahony, Figue Blanche, Tabac & Talc, Orange Amber, Zapote en Gardenia Royal. Als je huis nu niet lekker ruikt..

De nieuwste geurkaarsen doen in je interieur de sferen van Europese interieurs uit de gouden tijd herleven, als we Kobo Candles moeten geloven. De nieuwste geurkaarsen vormen een subtiele blend van warme geurcomponenten gemaakt van natuurlijke ingrediënten als sojawas en organisch katoen.

Alle geurkaarzen hebben een schone verbranding zoals dat wordt genoemd, zijn op verantwoorde wijze gefabriceerd en zijn allemaal met de hand gegoten in New York. De verpakking is ook erg fijntjes en ontving eerder een design award. De kaarzen zijn de koop bij Kobo Candles en online.

Lees ook:

 

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Cookies

BeautyJournaal maakt gebruik van cookies.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen