Daar komen wij de strenge winter wel mee door…

00:58 - 00:35
luistertijd 00:58 - leestijd 00:35

Kobo Candles komt voor aankomende winters met een collectie van nieuwe geurenkaarsen, te denken aan Leather and Mahony, Figue Blanche, Tabac & Talc, Orange Amber, Zapote en Gardenia Royal. Als je huis nu niet lekker ruikt..

De nieuwste geurkaarsen doen in je interieur de sferen van Europese interieurs uit de gouden tijd herleven, als we Kobo Candles moeten geloven. De nieuwste geurkaarsen vormen een subtiele blend van warme geurcomponenten gemaakt van natuurlijke ingrediënten als sojawas en organisch katoen.

Alle geurkaarzen hebben een schone verbranding zoals dat wordt genoemd, zijn op verantwoorde wijze gefabriceerd en zijn allemaal met de hand gegoten in New York. De verpakking is ook erg fijntjes en ontving eerder een design award. De kaarzen zijn de koop bij Kobo Candles en online.

Lees ook:

 

Lees ook