Voor een sterkere, minder rode huid

02:03 - 01:14
luistertijd 02:03 - leestijd 01:14

Wist u dat uw huid ademt? Niet alleen ademt u in via uw neus en mond, neen ook uw huid ademt. En alle schadelijke radicalen willen maar één ding; zoveel mogelijk schade in uw cellen berokkenen. Hiervoor ontwikkelde Dr. Med Erich Schulte Intravital capsules.

De capsules bestaan uit OPC, dit neutraliseert tot 85% de cel schade en zorgt ervoor dat vitamine C (Ascorbinezuur zuur) een 40x  langere werking krijgt. Als dat nog niet positief genoeg is bezitten de Intravital capsules ook nog Resveratrol, vitamine B1, en Niacin tegen roodheden in het gelaat. Last but not least bevat iedere capsule ook nog eens 500 mg gehydraliseerd Collageen.

En het mooie hiervan is dat het werkt  daar deze capsule niet open gaat in de maag maar via de dunne darm (villi) wordt opgenomen in het bloed. Intravital geeft geweldige resultaten niet alleen zichtbaar aan de huid maar ook zonneallergie is verleden tijd!

Belangrijk is dat de capsules niet worden opengebroken, het is de bedoeling dat men ze heel inneemt. Men neemt ze in op nuchtere maag liefst een half uur voor het ontbijt. En voor het slapen gaan. Ideale bewaar plek bij uw tandenborstel.

Intravital bevat alles wat u nodig heeft inclusief het Collageen om uw huid en lichaam jong en fit te houden. Bij een probleem huid zoals Rosacea of erge couperose kunt u de dosis probleemloos verhogen, waarna u naar 3 tot 4 maanden resultaat ziet, kunt u de dosis weer verlagen. Er komen hier verder geen contra indicaties bij voor.

Intravital kost € 74.00, en momenteel koop je er drie voor de prijs van 2.

Bekijk hier het totale assortiment van !QMS medicosmetics. Ga hier direct naar de webshop.

Dit artikel maakt deel uit van het merkendossier van !QMS en wordt je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

**********

Dit schreef BeautyJournaal zelf over !QMS:

Lees ook