Als je haar maar goed zit…

01:56 - 01:10
luistertijd 01:56 - leestijd 01:10

De welbekende Elnett hairspray, die stamt uit 1960, maakt plaats voor een nieuw product in de stylinglijn van L’Oréal. De Elnett Heat Protection Styling Spray is er speciaal voor diegenen die graag met de stijltang in de weer gaan. Een crime voor je haardos, want je haar droogt hierdoor sneller uit. Tijd voor een product die hierbij een handje helpt.

Elnett Heat Protection Styling Spray
De Elnett Heat Protection Styling Spray is er in drie hittebeschermende varianten: voor een gladde, volumineuze of krullerige finish. De spray beschermt de haarvezels door na het sprayen een transparant laagje over het haar te leggen. Deze onzichtbare beschermende huls zorgt ervoor dat je föhn, stijl- of krultang gewoon hun werk kunnen doen. De formule wordt daarom dan ook geactiveerd door de hitte en blijft tot maar liefst drie dagen goed zitten.

Glad haar
De Elnett Heat Protection Styling Spray speciaal voor glad haar bestaat uit verzachtende polymeren. De keramische platen op je stijltang activeren dit goedje.

Meer volume
Elnett Heat Protection Styling Spray voor meer volume heeft structurerende polymeren die voor een volumineuze bos zorgt. De warme lucht in je fohn activeert de formule.

Krullen
Voor een krullerige bos gebruik je de Elnett Heat Protection Styling Spray voor krullen. De polymeren zorgen hier voor een weelderige bos. De warmte in je krultang activeert de krulversterkende polymeren.

De claims:

•    Resultaat tot de volgende wasbeurt. Blijft drie dagen goed zitten
•    Je haar pluist niet door waterproof bestansdelen
•    Anti-statisch
•    Je haar blijft gezond door het speciale beschermende omhulsel dat over het haar haar wordt gelegd

Bekijk ook nog eens deze video met onze kapper Piet-Jan Duivenvoorden over werken met de stijltang en stylingproducten:

[media id=113 width=620 height=350]

Inspiratie voor een weelderige hairdo vind je hier.

 

 

Lees ook