Voor de fans van Molton Brown

02:16 - 01:21
luistertijd 02:16 - leestijd 01:21

Molton Brown lanceert New Targeted Formula Haircare Collection, een compleet nieuwe collectie haircare, gebaseerd op de meest actuele botanische inzichten en innovaties. De lijn bestaat uit elf producten gericht op de verschillende haartypen en veel voorkomende haarproblemen. Zoals dof en futloos haar of beschadigd haar. Bad hair days zijn verleden tijd met deze Haircare Collection van de bad, body en geur experts uit Londen.

Met deze lijn keert Molton Brown terug naar zijn roots. Het Londense merk startte in 1973 als grensverleggende haarsalon in South Molton Street in de wijk Mayfair en is sindsdien toonaangevend door z’n innovatieve aanpak en gebruik van bijzondere plantaardige ingrediënten.

De Experts van Molton Brown zijn over de hele wereld op zoek gegaan naar nieuwe technologische en actieve plantaardige ingrediënten voor betere UV-bescherming, meer volume, glans, versteviging en gezondheid om zo de ultieme collectie te creëren, zo laat het persbericht ons geloven.

In de lijn worden de hoogwerkzame en heerlijk geurende bestandsdelen gebruikt van exotische planten als papyrusriet uit Egypte, zeewier uit de Atlantische Oceaan, moerbei uit Tonga, kers uit Bolivia, bergframboos uit Finland en fruit uit het regenwoud.

De lijn bestaat uit:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De New Targeted Formula Haircare Collection van Molton Brown is online te koop en bij Babassu

 

Lees ook:

 

Lees ook