Injectables en een operatie vullen elkaar aan

01:46 - 01:04
luistertijd 01:46 - leestijd 01:04

Injectables arts Tom van Eijk en plastisch chirurg Erik Laban zijn samen het zg. Face-spreekuur begonnen. Hierbij krijg je binnen 1 consult advies vanuit twee disciplines. Volgens de artsen is dat nuttig omdat de ene disicpline de andere niet uitsluit, sterker nog: injectables en andere non-invasieve ingrepen en een operatieve ingreep zijn vaak complementair aan elkaar. Het gecombineerde advies moet de kwaliteit van een behandelingsresultaat verhogen en tijd besparen. De naam Face is afgeleid van Facial Aging Combinative Evaluation.

Van Eijk is werkzaam in zijn eigen Rembrandt KLiniek in Leiden en tevens in het Esthetisch Centrum Amsterdam, Erik Laban is werkzaam als plastisch chirurg in de Velthuis Kliniek in Hilversum, waarvan hij tevens medisch directeur is. Deze samenwerking tussen twee klinieken is uniek, en komt voort uit de tijd dat Laban en Van Eijk beide werkzaam waren bij de Bergmankliniek in Bilthoven, aldus het nieuwsbericht.

“Wat we vaak zien, is dat de huid rond de kaak ruimer en slapper wordt na verloop van tijd, en dat rond de mond lijnen zich aftekenen. Noch met alleen een operatie, noch met injectables kun je dan een écht mooi resultaat krijgen. Juist de combinatie is dan perfect.”

Het spreekuur vindt plaats op donderdagochtend bij de Rembrandt Kliniek in Leiden. Dit consult is gratis en vrijblijvend. Zowel Van Eijk als Laban zijn gerenommeerde specialisten in hun vakgebied.

Lees ook:

 

Lees ook