Valerie Lukyanova dankt aan haar looks aan rauwe groenten + goede genen?

03:02 - 01:49
luistertijd 03:02 - leestijd 01:49

Dat Internet de ideale speeltuin voor freaks is, van welk kaliber dan ook, dat is me al lang duidelijk geworden. In de beslotenheid van de virtuele wereld kun je heel wat gein uithalen om je zelf en je behoeften te etaleren en kan een ieder zich in dezelfde heimelijkheid van de eigen werk- of slaapkamer laven aan het geen wordt aangeboden.

In de categorie fascinerende creaturen ontdekte ik dit Oekraïnse model Valerie Lukyanova. Ze waant zich de vleesgeworden Barbie en doet er ook alles voor om er zoveel mogelijk op te lijken. Sinds ze op 21 april 2012 haar facebook pagina opzette, is ze vrijwel onmiddellijk een ware hit geworden in de virtuele wereld. Meer dan 92 duizend likes en talloze speculaties in de media of ze nu wel of geen plastische chirurgie heeft ondergaan.

No wonder- dat succes, de mens houdt van gluren bij de buren en laaft zich nu eenmaal graag aan gekkigheid. Op haar facebook pagina tref je inmiddels honderden foto’s aan van Valerie in zeer uiteenlopende poses als Barbie, met zelfs nog grotere borsten dan menig fabrikant Barbie ook toegewenst zou hebben. En een taille die ons doet denken aan de uitwassen in het Victoriaanse tijdperk.

Volgens dr. Anthony LaBruna heeft het meisje minstens vele, vele duizenden pecunia moeten betalen om er zo uit te kunnen gaan zien, liet hij onlangs in het tv-programma Good Morning America weten. En voor die wespentaille moeten ook gegarandeerd een paar ribjes verwijderd zijn. De Amerikaanse vereniging van plastisch chirurgen wijst dergelijke ingrepen af bij een zo’n jonge meid. Ze is 21 jaar.

De vleesgeworden Barbie verwijst alle speculaties naar het Land der Fabelen en vertelt in een You Tube filmpje dat ze dit voorkomen te danken heeft aan het eten van raw food , hard werken, geen alcohol en gewoon ‘goeie genen ervoor hebben’.

Valerie schijnt overigens meer te kunnen dan poseren als Barbie. Ze schrijft ook liedjes, kan zingen als een sopraan, is spiritueel en gelooft heilig in UFO’s. De looks en talenten van onze Hollandse Barbie verbleken hierbij…

Bekijk hier nog wat filmpjes. In het eerste filmpje kun je volgens mij ook heel goed zien dat ze speciaal gekleurde en heel grote lenzen in haar ogen draagt:

 

en tot slot: Sommigen maken er werk van om een studie naar haar leven op te zetten, al dan niet gebaseerd op de juiste feiten, en een afkeer niet onder het tapijt vegend:

http://youtu.be/669jA8e2rUk

Lees ook:

Lees ook