shop Scarban siliconenverband voor je borst of andere littekens Littekens na een operatie genezen echt prachtig met de hulp van siliconenverband. Dit is zelfklevend pleister met een siliconen laagje. Het helpt om vochtverlies tegen te gaan en druk te geven voor gladde wondgenezing. Bekijken Vragen jullie je wel eens af welke rare verslavingen en ziektes […]

02:24 - 01:26
luistertijd 02:24 - leestijd 01:26

Vragen jullie je wel eens af welke rare verslavingen en ziektes je favoriete beautybehandelingen en producten kunnen veroorzaken. Dat deed W Magazine onlangs wel, en het resulteerde in een heel creatieve lijst met zware aandoeningen.  Met een knipoog.

Extensionitis

(ex-ten-shun-EYE-tiss)

Geobsedeerd door lang dik haar, maakt niet uit hoe duur of tijdrovend. Symptomen van de ziekte: Miraculeuze haargroeispurt en gewelddadige reacties op het aanraken van je haar.

Tanorexia

(tan-or-EX-ee-ah)

Obsessieve noodzaak om je huid de kleur van een sinaasappel of kaneelpoeder te geven. Symptoom van de ziekte: Denken dat Snooki er geweldig uitziet.

Botoxia

(bow-TOX-ee-ah)

Obsessieve noodzaak voor injecties met Botulinum Toxine in je gezicht met als doel er glad en rimpelloos uit te zien, net als een porseleinen beeld. Symptoom van de ziekte: Het verwarren van je huid met datgene wat is afgebeeld in tijdschriften.

Blondimia

(blohn-DEE-mee-ah)

Het haar obsessief blonderen of highlighten om er ‘nordic blond’ uit te zien, ondanks je andere etnische achtergrond. Symptomen van de ziekte: Haar dat de kleur en consistentie heeft van stro. Mensen met deze ziekte zijn vaak te vinden in de buurt van rijke mannen, hot-tubs en reality-tv opnames.

Whitenitis

(wy-ten-EYE-tiss)

Hunkering naar tanden die de kleur hebben van schoolbord krijt. Symptomen: Slapen met een bitje gevuld met waterstofperoxide en je orale inname limiteren tot wit voedsel en wijn. Daarnaast terugkomende dromen over Glorix schoonmaakmiddel.

Peelimia

(peel-EE-me-ah)

Ziekte waarbij de slachtroffers hun huid obsessief exfoliëren door middel van scrubs, organische fruitzuren, trichloorazijnzuur en vibrerende staven met diamantkoppen die de huid schuren tot dat de huid eruit ziet als een rauw stuk vlees. Symptomen: je hebt een zeer hechte relatie met je dermatoloog of je bent op z’n minst bevriend met elkaar op Facebook.

Eyeagra Latissima

(eye-AG-ra la-TEES-ee-muh)

Gefixeerd op het idee om wimpers er constant dikker en langer eruit te laten zien. Symptomen: Verslaafd zijn aan Latisse of andere wimperhaargroeimiddelen. Het constant opnieuw aanbrengen van mascara. Valt vaak samen met de aandoening ‘red carpet face’, een constante loensende blik als resultaat van oogleden die naar beneden worden getrokken door een te grote hoeveelheid aan nepwimpers.

Bron

Lees ook:

Lees ook