Zuivere mineralen geven kleur aan de wimpers

02:00 - 01:12
luistertijd 02:00 - leestijd 01:12

Last van gevoelige ogen bij het gebruik van mascara? Dat kan wel eens verleden tijd worden met de nieuwste mascara van La Roche-Posay. De Respectissime Ultra-Doux mascara is speciaal ontwikkeld om gevoelige, tranende en brandende ogen tegen de gaan bij het gebruik van oogmake-up.

Natuurlijke ingrediënten
De Respectissime Ultra-Doux mascara bevat 94% natuurlijke bestandsdelen als gezuiverde minerale pigmenten, glycerine, karitéboter, argan olie, een natuurlijk emulsie systeem en natuurlijke was en gom. Er is heel goed gekeken naar de klassieke mascarasystemen en daaruit zijn alleen die stoffen gekozen die voor zeer gevoelige ogen geschikt zijn.

Argan olie zorgt voor een verzorgende werking terwijl de karitéboter hydrateert, versoepelt en voedt. Daarnaast zijn de gezuiverde minerale pigmenten verantwoordelijk voor de kleurintensiteit.

De Respectissime Ultra-Doux mascara is vanaf oktober in drie varianten te koop: verlengend, volumegevend en voor een natuurlijke definitie. De lijn wordt aangevuld met een waterproof oogmake-upreiniger. Prijs mascara is 20,80 euro, de reiniger is 12,95 euro.

De claims:

En?
We hebben hem op de redactie al even opgedaan. De borstelhouder is lang en heel slank, de borstelkop en eveneens slank en redelijk klein. Maar voldoende groot om de wimpers langs te gaan. Verwacht met deze mascara geen fashionstatement te kunnen maken, Het resultaat is subtiel, ook na 2x opbrengen. Het gevoel is superzacht, de haren blijven ook zachter dan met een zg. fashionmascara. Het pigment is voldoende, niet overdreven fel of diep van kleur in zwart. We geloven graag dat het voor de gevoelige huid geschikt is.

Lees ook:

Lees ook