MAC Fluidliner in Blacktrack Beloften: ultra zachte gel formule met de precisie van een vloeibare eyeliner maar met een zachtere finish.

03:07 - 01:52
luistertijd 03:07 - leestijd 01:52

MAC Fluidliner in Blacktrack

Beloften: ultra zachte gel formule met de precisie van een vloeibare eyeliner maar met een zachtere finish. Foutloos aan te brengen door “dip en stroke” met een eyeliner kwastje. Houd lang en is smeer-proof.

Verpakking: ziet er leuk uit in glazen potje. De smeuïge substantie laat zich gemakkelijk met een speciaal eyelinerkwastje aanbrengen, deze moet je er wel bij kopen.

Resultaat: het is even oefenen, maar dan kan je een prachtige lijn maken. Die is gemakkelijk te corrigeren met een wattenstaafje gedipt in (niet vette) remover. De eyeliner droogt goed en snel in en loopt niet uit. Ook niet tijdens het sporten. Je moet het potje wel gelijk weer dichtdoen of op zijn kop zetten tijdens het aanbrengen, anders droogt de inhoud uit. Ook geschikt voor de onderkant van je ogen. Niet geschikt voor in de waterlijn. De Fluidliner is zuinig in gebruik.

Prijs/kwaliteit: top, zijn geld waard. Shop de Fluid liner hier online.

Bobbi Brown Long Wear Eyeliner in black

Beloften: geeft je de look van een vloeibare eyeliner maar met meer gemak door de gelformule. Houdt lang, zonder vlekken, waterproof, kleurvast, zit precies goed voor het droog is.

Verpakking: ook in glazen potje en iets verfijnder van vorm als de Mac. Vergelijkbare substantie als Mac. Het zwart is iets intenser van kleur.

Resultaat: gemakkelijk aan te brengen met de Bobbi Brown Eyeliner pencil, is een extra investering maar wel een toppenseel. Blijft eveneens heel de dag goed zitten. Ook bij Bobbi het potje op zijn kop zetten en snel sluiten tegen uitdroging. Laat zich ook goed corrigeren met een wattenstaafje en niet vette make-up remover. Is zuinig in gebruik. Ook geschikt voor onder de ogen. Sporten en een traantje laten kan, maar laat zich toch goed verwijderen.

Prijs/kwaliteit: top maar wel prijzig €23,50 Shop deze gelliner hier online.

Maybelline Lasting Drama Liner

Beloften: gelformule. Houdt 24 uur. Intens zwart. Gemakkelijk dik of dun aan te brengen.

Resultaat: fijne substantie. Bijgeleverd kwastje is redelijk, wel breed en is dus niet zo geschikt voor een dunne lijn. Laat zich gemakkelijk aanbrengen. Eenmaal aangebracht is het iets lastiger te corrigeren. Voor echt intens zwart moet je een tweede laag aanbrengen. Ook hier het potje snel dicht doen tegen uitdroging. Goed te verwijderen. Houd zich minder lang goed als bovengenoemde twee gelliners.

Prijs/kwaliteit: voor die prijs, niet slecht. €11,39. Shop hier online.

Bekijk ook deze tuturial met Lydia le Loux voor het aanbrengen van je eyeliner:

[media id=153 width=620 height=350]

 

Ook met dank aan eyelinerfans Xaviera en Mylene die meegetest hebben!

Kijk hier voor meer artikelen van Lydia of haar favoriete kerstlook van 2011.

Lees hier meer over de eyeliner:

Lees ook