Voor een edgy look…

01:08 - 00:40
luistertijd 01:08 - leestijd 00:40

Dit herfstseizoen is het bessenrood voor op onze lippen stiften, metallic paars voor op onze nagels lakken en ravenzwart voor op onze ogen als we CK One Color mogen geloven. De nieuwste lijn CK One Dark Matter staat voor een urban look met kleuren geïnspireerd op bewerkt leer, fluweel en cool grafiet.

Limited edition kleuren
CK One Dark Matter bestaat uit dramatische kleuren als donkerpaars en vinylrood, metallic paars en zwart. Deze nieuwste lijn bestaat uit twee lipsticks in de limited edition kleuren bessen- en vinylrood, een pikzwart oogpotlood voor de perfecte smokey eyes en drie long wear nagellakjes in de kleuren parelmoer, metallic paars en zwart allemaal met een matte topcoat.

De pilvormige zwart-witte verpakking is geïnspireerd op luxe zwarte texturen en bestaat uit matte en glanzende zwarte tinten. De lijn is exclusief verkrijgbaar bij de Douglas. Prijzen variëren van 12 euro (nagellak) tot 18 euro (lipstick).

Lees ook:

 

Lees ook