Max Factor belooft droge ogen tijdens natte momenten…

02:06 - 01:15
luistertijd 02:06 - leestijd 01:15

Het natte herfstseizoen is begonnen. Dat betekent dat we nog vele regenachtige dagen op de fiets tegemoet gaan. Een goede waterproof eyeliner is daarom aanbevolen. De COLOUR X-PERT Waterproof eyeliner van Max Factor belooft droge ogen tijdens natte momenten!

Stap dit seizoen zorgeloos op de fiets, want de COLOUR X-PERT Waterproof eyeliner is er om je oogmake-up perfect te laten zitten. Zelfs tijdens de ergste regenbuien (of zoetsappige films of tijdens het sporten). De eyeliner is verkrijgbaar in diep zwart en drie metallic tinten als turkoois, antraciet en donkerpaars.

Max Factor’s  make-up artist Marie-Sophie geeft ons nog even een aantal tips voor de perfecte look met deze nieuwste eyeliner.

Look 1: Stella McCartney
Speciaal voor kleine wimpers: teken een aantal dunne wimpers op de huid onder je ogen. Zet daarna je onderwimpers aan met mascara voor een volle look.

Look 2: Versace
Teken een lijntje onder je ogen en zet de onderkant nog even aan met oogschaduw voor een zachter effect. Voor een opener en vriendelijke look laat je de uiteinden van de eyeliner iets van de oogrand afstaan.

Look 3: Lanvin
Voor katachtige ogen laat je de eyeliner in de richting van het oog meelopen. Moeite met het bepalen van de richting? Zet dan een potlood horizontaal langs de onderkant van je oog richting te slaap. Zo zijn scheve lijntjes verleden tijd!

De eyeliner is vanaf oktober te koop bij de drogist voor 9,95 euro.

En?

Nou, BeautyJournaal’s Monique heeft hem getest en ze is er zeer tevreden over. Ze heeft hem op z’n Laura Merciers aan de binnenkant op de rand van de waterlijn en de wimperrand van het bovenoog gezet en het bleef 8 uur lang zitten. Wel voorzichtig eraf halen want er zitten best scherpe glittertjes in.

 

Lees ook:

Lees ook