shop Wella Professionals Fushion Intense Repair shampoo Dit is een van de mooiste shampoo’s die wij kennen. Zijdezacht en toch veerkrachtig haar. Een weergaloze glans en een heerlijke geur. Bekijken Mooie oogschaduws Op ogen en nagels ligt volgens L’ Oréal Paris de nadruk dit najaar en dat klopt. De kleuren op de ogen zijn rijk […]

01:09 - 00:41
luistertijd 01:09 - leestijd 00:41

Mooie oogschaduws

Op ogen en nagels ligt volgens L’ Oréal Paris de nadruk dit najaar en dat klopt. De kleuren op de ogen zijn rijk en intens van pigment. Om dit kracht bij te zetten heeft het merk heel leuke doosjes geformeerd met sprankelende vette kleuren. Een doosje bruin, een doosje blauw-groen en een doosje kleurexplosie met oranje, blauw, groen en wit. Omdat de ogen dit seizoen heel grafisch worden opgemaakt kun je ook met de applicatie twee kanten op: je kunt erg een smokey eyeliner mee tekenen, het oog inkleuren en highlights mee aanbrengen. Doosjes kosten 14,89 euro.

Eyeliner

De eyeliner komt dit seizoen in drie varianten: een kohlpotlood met crème textuur, een kohlpotlood met smuiger, een potlood met het meest intense zwart met lekkere brede punt en er is een wenkbrauwpotlood incluis borsteltje. Prijzen van 8,99 tot 9,99 euro.

Nagellakjes

De nagellakjes komen in statement kleuren als gebrand oranje, een soft mauve, een chic grijs en een natural beige bruin. In miniflesjes voor 5,99.

Lees ook:

Beautyjournaal Inspire trendmagazine najaar 2012 + WIN make-up en workshops!

Lees ook