shop Guerlain Meteorites Base Perfecting Pearl Anti Dullness Météorites Base van Guerlain is een superfijne basis onder je foundation of onder je dagcrème. Het geeft een delicate frisse gloed aan je huid. Bekijken Weet je nog dat we onlangs bekend maakten dat je mee kon doen aan de leuke wedstrijd om je eigen Dove doucheproduct […]

00:52 - 00:31
luistertijd 00:52 - leestijd 00:31

Weet je nog dat we onlangs bekend maakten dat je mee kon doen aan de leuke wedstrijd om je eigen Dove doucheproduct met je eigen geur in de winkel te krijgen? Duizenden consumenten hebben er aan mee gedaan en inmiddels zijn vijf genomineerden bekend gemaakt. Leuke vrouwen tussen de 17 en 47 jaar die frisse ideëen over parfum en doucheproducten hebben en wellicht hun droom in vervulling zien gaan.

Wie het wordt, hangt van jouw stem af, dus doe mee, vertel via de Facebook app welk geurconcept volgens jou echt in het winkelschap moet komen – wat jij zou graag zou willen kopen.

Bekijk hier ook een filmpje met de vijf genomineerden:

Ga hier direct naar de app en stem!

Meer achtergrondinformatie:

Lees ook