Stap 1: open maken Open het potje. Prik met een speld 3 à 5 gaatjes in het afdekplastic.

03:32 - 02:07
luistertijd 03:32 - leestijd 02:07

Stap 1: open maken

Open het potje. Prik met een speld 3 à 5 gaatjes in het afdekplastic. Het afdekplastic NIET verwijderen. Mocht dit toch gebeuren, dan komt er te veel foundation uit het potje wat niet wenselijk is.

Stap 2: Mineralen vrijlaten

Na het openen het deksel terugplaatsen en het potje ondersteboven houden als een ster. Tik het potje 3 à 5 maal tegen de palm van je hand. Zo wordt de minerale poeder vrijgegeven in het deksel. Open het potje met de deksel naar beneden en zet het potje en de deksel naast elkaar neer; er wordt vervolgens uit de deksel gewerkt.

Stap 3: Kies het juiste werkmateriaal

Kies de gewenste make-up borstel om de mineralen aan te brengen. Een grote, volle borstel als de Dome Brush of de Kabuki Brush zorgen voor een meer natuurlijke dekking. De Deluxe Brush zorgt voor meer complete dekking; de Blending brush zorgt voor eenbijzondere camouflage met de Press & Pat techniek.

Stap 4: Mineralen aanbrengen op de kwast

Neem de kwast en doop deze in de deksel met de losse mineralen. De kwast is nu behoorlijk bedekt met de losse mineralen. Tik met de brush de overtollige mineralen af op het afdekplastic van het potje. Nu bevat de brush de juiste hoeveelheid mineralen en ben je klaar om het aan te brengen.

Stap 5: de mineralen aanbrengen

Begin op het midden van het voorhoofd en ga met kleine neerwaartse bewegingen aan één kant van het gezicht naar beneden. Deze hoeveelheid is voldoende voor 1 helft van je gezicht. Herhaal stap 4 en vervolg met kleine neergaande bewegingen totdat de mineralen zijn aangebracht op het gehele gezicht.

Dekkingsgradaties

 

Tips

Mineral Foundation. Maak altijd gebruik van de “Press and Pat” techniek. Breng niet aan met een ronddraaiende of neergaande beweging; dit kan de SPF 26 Loose Mineral Foundation een askleurige uitstraling geven.

Bekijk hier ook de tutorial van het gebruik:

Kijk voor meer informatie op de informatieve website van Mineralogie.

Deze informatie behoort tot het merkdossier Mineralogie op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook