Deze matterende, transparante poeder is de ‘finishing touch’ van je make-up.

01:17 - 00:46
luistertijd 01:17 - leestijd 00:46

Deze matterende, transparante poeder is de ‘finishing touch’ van je make-up.

Het kaolien, een natuurlijke klei die talg absorbeert en de poriënstructuur optisch verkleint. Daarnaast zorgt rozemarijn voor een verstrakkende en verstevigende werking. Heel mooi aan te brengen als een ‘veil’ over elke kleur, liquid foundation, loose of pressed foundation.

Te gebruiken met het bijbehorende sponsje, de Kabuki Brush of de Mineralogie Deluxe Brush of Dome Powder make-upkwast. Gemakkelijk, onzichtbaar, maar met een bijzonder resultaat!

Verkoopinformatie

De Mineralogie Invisibly Matte is verkrijgbaar via de webshop van Mineralogie en via de Mineralogie verkooppunten en schoonheidssalons

Over Mineralogie

Mineralogie is afkomstig uit Amerika en staat voor 100% minerale make-up. Mineralogie gelooft niet alleen in de natuurlijke kracht van mineralen en biologische oliën, het merk staat tegelijk voor glamour. Dat glamour, natuurlijk en duurzaamheid samengaan bewijst het merk door de hoge kwaliteit van de make-upproducten en de luxe verpakkingen, maar ook door het gebruik van gerecycled karton voor de verpakkingen. Daarnaast werkt Mineralogie alleen met proefdiervrije make-up.

Kijk voor meer informatie op de informatieve website van Mineralogie.

Deze informatie behoort tot het merkdossier van Mineralogie op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook