Vitaminen A en E en Q10!

03:47 - 02:16
luistertijd 03:47 - leestijd 02:16

Pascaud Re boost serum

In de tienerjaren is de huid stevig en mooi van kleur, kortom gezond. Wanneer we midden in de twintig zijn is de huid in topconditie en heeft zijn top bereikt. Hierna, helaas maar waar, wordt de activiteit van de huid langzaamaan minder en gaat er vaak iets anders uitzien. Er ontstaan oa. vlekjes, vergrootte poriën, lijntjes en rimpels komen langzaam te voorschijn. Dit alles als gevolg van degeneratie van de huid.

Dat de huid ouder wordt, kunnen we niet tegen houden. Wél kunnen we de huid erg goed begeleiden bij het ouder worden. Om ervoor te zorgen dat we zo lang mogelijk kunnen genieten van een gezonde en stralende huid, is het van belang om op jonge leeftijd te beginnen met het goed verzorgen van de huid. Je hoeft dan nog niet meteen allerlei potjes, tubes en flacons in huis te hebben.

De basis moet er zijn, bestaande uit een goede reiniging en crème eventueel aangevuld met een extra verzorging. Pascaud heeft een nieuw serum ontwikkelt om uw huid optimaal te verzorgen voor het behoud van de huid activiteit, het Re-Boost Serum.

Dit is een geconcentreerde anti-rimpel serum voor het verminderen van fijne lijntjes en rimpels. De tijdvertragende retinol en Q10 geven de huid een echte boost en egaliseren de textuur. Het serum is geschikt voor alle huidtypen en het bevat geen parfum.

Ingredienten Re Boost Serum:

Vitamine A en vitamine A derivaat ( Retinol en retinyl palmitate) :

Het wordt omgezet in retinolzuur, dat voor communicatie tussen de cellen zorgt. Dit retinolzuur is in feite het actieve ingrediënt, maar dit is uiterst instabiel voor de vele onverzadigde bindingen in het molecuul. Daarom worden er afgeleiden van gemaakt die iets stabieler zijn.

Retinolzuur bindt zich aan de retinolzuurreceptoren van de huidcellen wat vele processen in de cel op DNA-niveau activeert. Retinolzuur is daarom de meest effectieve vorm van vitamine A. Het is een krachtige stof en mag alleen door artsen en op recept gebruikt worden. Onder de naam Tretinoïne wordt het binnen geneeskunde ingezet bij de verschillende huidaandoeningen – van acne tot sterke rimpelvorming en pigmentbeschadigingen.

In cosmetica worden daarom retinol en de stabielere vit. A verbindingen verwerkt. Ze worden omgezet tot retinolzuur in de huid. Deze stabielere vit. A verbindingen zijn ook sterke antioxidanten.

Co enzym Q10 (ubiquinone) : Een co-enzym is een stofje dat nodig is om een enzym te laten werken. Q10 helpt enzymen bij het maken van ATP ( adenosine trifosfaat), wat de celenergie verhoogt. Het is een anti-oxidant.


Jojoba olie (
Simmondsia Chinensis Seed Oil), Avocado olie (Persea Gratissima Oil), Soja olie ( Glycine soja oil) : deze hydrateren de huid en geven comfort

Vitamine E (Tocopherol) : werkt als anti-oxidant samen met vitamine A , is een moisturizer en een celbeschermer

Hoe te gebruiken?

Het Re-Boost Serum ‘s morgens en ’s avonds gebruiken voor een optimaal resultaat. Reinig de huid met de Pascaud Cleanser en masseer enkele druppels van het serum in de huid. Hierna breng je de gewenste Pascaud crème aan.

Adviesverkoopprijs € 78,05, inhoud 30 ml

Verkrijgbaar bij Pascaud schoonheidsinstituten en via de website.

De informatie behoort tot het merkendossier van Pascaud op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook