Mulberry ging voor zijn campagne naar het strand, of beter gezegd: naar de pier van Brighton, de meest retro badplaats in Engeland.

00:44 - 00:26
luistertijd 00:44 - leestijd 00:26

Mulberry ging voor zijn campagne naar het strand, of beter gezegd: naar de pier van Brighton, de meest retro badplaats in Engeland. Gefotografeerd door Tim Walker, met modellen Frida Gustavsson en Lindsey Wixson, styling van Edward Enninful.

Ook Louis Vuitton liet zich voor de nieuwe zomercampagne inspireren door ijsjes en ijssalonnetjes uit de jaren 50. Steven Meisel schoot de campagne, de modellen zijn Daria Strokous en Kati Nescher.

De jaren 50 inspiraties van Prada gaan over autoraces en race auto’s. De prachtige, cinematische fotografie, zo kenmerkend voor die tijd, komt eveneens voor rekening van Steven meisel. De modellen zijn Kati Nescher, Meghan Collison, Natasha Poly, Elise Crombez, Ymre Stiekema Kathryn Kruger.

Lees ook