shop Trinny London Flush Blush, ‘your post pilates glow’ Je ziet nauwelijks dat je blush op hebt, en toch is er een sprankelende, frisse glow. Hij is speciaal bedoeld voor de appeltjes van je wangen. Het is je perfecte ‘post pilates glow’!   Bekijken Kérastase komt met een nieuw product genaamd: Fusio-Dose. Een bijzondere kuur […]

01:47 - 01:04
luistertijd 01:47 - leestijd 01:04

Kérastase komt met een nieuw product genaamd: Fusio-Dose. Een bijzondere kuur die je bij je kapper laat doen.

Kérastase Fusio-Dose bestaat uit vier boosters en vier concentrés, hiermee kun je 16 verschillende combinaties maken. In de salon krijg je een behandeling op maat. De concentrés zijn geconcentreerde formules die het haar voorbehandelen. Daarna is er de booster voor de nabehandeling. Fusio-Dose is er voor vier soorten haartypen met elk een concentré en een booster: droog haar, gekleurd haar, verzwakt haar en dunner wordend haar.

Als je last hebt van droog haar word je haar behandeld met Concentré Oléo-Fusion. Hier zit jojoba en advocado olie in. Daarna word je haar behandeld met de Booster Ionium, deze heeft een voedende werking en beschermd het haar tegen uitdroging.

Voor je gekleurde haar is er het Concentré Pixelist en de Booster Polyphènols. Door het concentré wordt de kleur optimaal weerspiegeld en de booster zorgt voor een bescherming van buitenaf zoals tegen UV stralen.

Heb je verzwakt haar? Dan wordt jouw haar behandeld met Concentré Vita-Ciment en nabehandeld met de Booster Ceramide. De concentré zorgt ervoor dat het intercellulaire cement van het haar versterkt wordt en de booster vult dat intercellulaire cement op zodat de haarvezel van binnenuit wordt versterkt.

Word je haar wat dunner? Dan wordt Concentré Substantif en de Booster Omega gebruikt om je haar te behandelen. Het concentré geeft het haar meer dichtheid en stevigheid en maakt het dikker. De booster herstelt het haar van binnenuit, zo belooft Kérastase. Heb jij last van meerdere haarproblemen tegelijk? Geen punt, er zijn namelijk 16 combinatiemogelijkheden voor de kapper.

Lees ook