shop Pascaud Firmness collageen supplement Firmness is het eerste supplement waarin de drie belangrijkste bouwstenen van collageen – die zorgen voor stabiliteit van collageen en dus voor stevigheid van de huid – in de juiste verhouding aanwezig zijn. Perfect om de stevigheid van de huid te stimuleren. Na 3 maanden zie je dat de veerkracht, […]

02:52 - 01:43
luistertijd 02:52 - leestijd 01:43

Ik ben in april 2011 begonnen met mijn blog Beautyanso.com. Mijn blog is nog jong, maar ik hoop natuurlijk dat het flink uitgroeit.

Ik ben 28 jaar en moeder van een kleine grote meid. Ik woon samen met mijn vriend in Assendelft, vlakbij Amsterdam. In het dagelijks leven werk ik als HR Specialist op een afdeling personeelszaken voor een bedrijf dat gewasbescherming produceert, daarnaastĀ studeer ik HBO Personeel & Arbeid in deeltijd.

Ik ben een echte beautyaddict en heb ik een obsessie voor make-up, beauty en fashion. Mijn passie hiervoor is zelfs al overgeslagen naar mijn dochter Mila, die zich nu al uit als een beautyaddict en fashionista šŸ™‚

Ik ben gaan bloggen omdat ik geĆÆnspireerd raakte door de mooie blogs en mijn passie en creativiteit hiermee wilde uiten! Elke dag probeer ik een update te plaatsen over onderwerpen op het gebied van beauty, fashion, lifestyle & meer.

Mijn doel met bloggen is om een interactieve blog te creƫren waar meisjes en vrouwen van alle leeftijden informatie en tips kunnen vinden over de bovengenoemde onderwerpen. Naast beauty en verzorging wil ik ook artikelen plaatsen over lifestyle en tips & tricks, omdat ik denk dat mijn doelgroep dit ook interessant vindt.

Eigenlijk heb ik 2 favoriete merken, een gedeelde 1e plaats: Mac en Urban Decay. Beide merken vind ik erg fijn, de kwaliteit en de pigmentatie zijn supergoed. En ik vind de merken ook vernieuwend, regelmatig zijn er mooie LE en UB heeft hele fijne palettes.

Op dit moment is mijn meest favoriete product toch wel de Urban Decay Naked Palette. Ik hou veel van neutrale looks en deze kleuren passen perfect bij elkaar. Met deze tinten zijn mooie looks te maken en de pigmentatie en de houdbaarheid is erg goed.

Mijn grootste beautyblunder is zonder waterproof mascara gaan zwemmen. Ik dacht dat ik waterproof mascara had opgedaan maar toen ik in de spiegel keek na een paar uur poedelen bleek er meer mascara onder mijn ogen en wangen te zitten dan op mijn wimpers! En ik vroeg me al af waarom mensen zo raar naar mij keken!

Ik geef maandelijks minimaal 100 euro uit aan cosmetica, maar dat kan al gauw oplopen. Ik hou het eerlijk gezegd niet bij. Ach, geld moet rollen toch? šŸ™‚

Ik hoop natuurlijk dat mijn blog gaat groeien en dat meer mensen het zullen bezoeken en wie weet wordt mijn blog wel interactiever met een forum of een webshop. Wie weet wat de toekomst brengt!

Je bezoekt mijn blog hier.

Lees ook