shop Bapscarcare Littekengel met UV-filter Sneldrogende siliconengel die de gevoelige huid ook beschermt tegen zonlicht. Bekijken Babyliss pakt uit met maar liefst drie nieuwe haardrogers in één keer, alledrie in de Expert Plus range. Babyliss noemt het zeer efficiënte drogers die veel minder energie verbruiken en het haar toch heel snel drogen. Dit alles door […]

01:21 - 00:48
luistertijd 01:21 - leestijd 00:48

Babyliss pakt uit met maar liefst drie nieuwe haardrogers in één keer, alledrie in de Expert Plus range. Babyliss noemt het zeer efficiënte drogers die veel minder energie verbruiken en het haar toch heel snel drogen. Dit alles door de nieuwe motor, nieuwe technologie en een ingenieuze vormgeving. De Expert Plus 2000 (middelste) heeft drie snelheden / temperaturen en is ook geschikt voor gekleurd haar. Hij kost €19,99. De Expert Plus 2100 (rechter) heeft daarnaast een ionische functie voor extra glans en antistatische werking. Deze droger kost € 24,99. De Expert Plus 2200 (linker), tenslotte, een een turbofunctie voor ultrasnel drogen. Hij heeft 2 snelheden en 3 temperaturen en een ionisch-keramische functie voor meer glans en een antistatische werking. Dit paradepaardje kost € 29,99.

Om al dat geföhnde en gestylede haar in topconditie te houden creëerde Wella de Pro Series de Moisture lijn. De Wella Pro Series Moisture lijn bestaat uit een shampoo en een conditioner die de vochtbalans van het haar helpen te herstellen. Je haar wordt goed gehydrateerd en daardoor lekker zacht en handelbaar. De producten laten een dunne, beschermende laag op het haar na, zonder het zwaar te maken. Hierdoor is het haar heel makkelijk te kammen en te stylen. De shampoo en de conditioner kosten allebei € 4,99 per stuk.

Lees ook