Aramis ontwikkelde de geurloze mannenverzorgingslijn Lab Series al in 1987.

01:36 - 00:57
luistertijd 01:36 - leestijd 00:57

Aramis ontwikkelde de geurloze mannenverzorgingslijn Lab Series al in 1987. Toen nog onder de naam Aramis, sinds 2005 als Lab Series. De uitstraling van de lijn past in de traditie van een merk als Clinique, eveneens onderdeel van het Estee Lauder concern in Amerika. Tikkeltje medisch, vooral no-nonsense, serieus. Het merk biedt producten voor reinigen, scheren en hydrateren. Sinds februari 2011 zijn er weer drie nieuwe producten bij:

MAX LS eyes instant eyelift, voor de oogcontouren. Het trekt de huid rond de ogen strak en minimaliseert de zichtbaarheid van fijne lijntjes. Ook wallen moeten kunnen worden aangepakt en donkere kringen. Als aftershave behandeling is er de Moisturizing Soothing Spray (we hebben er helaas geen afbeelding van) bij gekomen, rijk aan anti oxidanten en dat is nuttig als de huid net geirriteerd is geweest, om de huidbarriere weer te versterken. Het verzacht de irritaties en hydrateert de huid. Geschikt voor alle huidtypes. Tot slot is er de Maximum Comfort shave cream, een rijke formule met huidverzorgend aloe vera en caffeine (ja, cafeine kan ook huidverzorgend zijn). De scheercreme voorkomt irritatie en rode uitslag, eveneens geschikt voor alle huidtypes.

Mocht je meer willen weten van dit merk? Dit zijn de sterproducten aldus Lab Series: de daily moisture defense lotion spf 15, de age rescue face lotion en de Max ls age-less facecream. Lotion en cremes die de huid voeden en beschermen en zorgen voor optimale elasticiteit van de huid.  De producten zijn verkrijgbaar bij de parfumerie.

Lees ook