Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

1 reactie

  • Interessant om een aantal bestaande technieken te combineren. De reiniging heb je nodig omdat de huidlipiden een electrische barriere vormen. Het tweede deel is gebaseerd op iontophoresis waarbij je door een spanningsverschil op de huid te zetten de geladen moleculen de huid in krijgt. Dit hangt van een groot aantal factoren af. Klinisch valt dit altijd wat tegen en de farmaceutische industrie heeft dit onderwerp daarom al weer verlaten. Het derde onderdeel, zeer grote spanningsverschillen gedurende een zeer korte tijd werkt beter maar is moeilijk. Juist omdat het hier komt na de iontophorese en het dus op het celniveau in plaats van op het huidniveau werkt, kan het hier mooie resultaten geven. De vierde stap is inderdaad klamerend en vertraagd de huidpenetratie. De naam cryo suggereert temperaturen tot meer dan 100 graden onder nul, maar dat zal hier niet gedaan zijn, anders had Carla niet zo blij gekeken na afloop van dit alles.

    Lortweg, een interessante combinatie van reeds bestaande en soms al vergeten technieken.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.