shop Iconic Elements Mineral Sunscreen spf 30 Face Ongeparfumeerd, géén nanotechnologie, wel 97% beschermd tegen UV Bekijken Om dit najaar ook je gevoel van welzijn te vergroten verloten we een serie van deze bijzondere accupressure matten Nail of Bliss. Om even te ontspannen… ‘Nails of Bliss’ is een katoenen mat met ruim 5800 plastic nageltjes. […]

01:40 - 01:00
luistertijd 01:40 - leestijd 01:00

Om dit najaar ook je gevoel van welzijn te vergroten verloten we een serie van deze bijzondere accupressure matten Nail of Bliss. Om even te ontspannen…

‘Nails of Bliss’ is een katoenen mat met ruim 5800 plastic nageltjes. De Zweedse acupressuur mat is een moderne versie van het spijkerbed van de vroegere Indiase fakirs. „Nails of Bliss? lijkt op een traditionele yogamat, maar telt duizenden plastic nageltjes die helpen de bloedcirculatie en de opname van zuurstof te verhogen. Regelmatig gebruik van „Nails of Bliss? zou helpen tegen spier- en gewrichtspijnen, vermindert stress, ontspant en stimuleert een gezonde slaap.

Pijnlijk?

“Als je de gebruiksaanwijzing volgt, is gebruik van de mat 100% veilig,” verklaart het Zweedse bedrijf dat de mat introduceerde. “Bijna iedereen kan „Nails of Bliss? zonder meer 15 tot 30 minuten per dag gebruiken. Als de sensatie van de nageltjes op de blote huid in het begin pijnlijk aanvoelt, draag dan een T-shirt, of leg een dun laken tussen je lichaam en de mat. Je zult geleidelijk aan het gevoel wennen en na verloop van tijd ben je in staat om zonder een beschermende laag op de mat te liggen. Daarna kun je als je wilt gaan experimenteren met andere posities”, aldus ervaringsdeskundigen.

Volgens de Nederlandse importeur Wellvit heeft bijna elk Zweeds huishouden op dit moment zo’n mat in huis. Wil jij het ook proberen? Win het gratis.

Mail & WIN een mat ter waarde van € 59,95.

Stuur je complete adresgegevens + motivatie naar beautyjournaal@gmail.com . Alleen complete inzendingen en goede motivaties dingen mee.

Lees ook