Het is geen myhte – wij bestaan inderdaad uit alle elementen van onze dagelijkse voeding.

02:14 - 01:20
luistertijd 02:14 - leestijd 01:20

Het is geen myhte – wij bestaan inderdaad uit alle elementen van onze dagelijkse voeding. Deze elementen worden namelijk opgenomen in onze bloedcirculatie en is de voeding voor onze cellen. Iedere maand vernieuwd onze huid, iedere zes weken hebben we een nieuwe lever en iedere drie maanden hebben we nieuwe botten. Om iedere keer die organen en die huidlagen te kunnen vernieuwen, moeten we ons lichaam voorzien van die elementen die we zijn verloren door het veelvuldig gebruik, veroudering of degeneratie.

Voedingsdeskundigen adviseren normaal gesproken om iedere dag groente en fruit te eten in de kleuren van de ‘regenboog’. Aanvullend op groenten en fruit is het aan te bevelen granen proteïnen en gezonde vetten te eten om het lichaam (en daarmee tevens de huid) te voorzien van alle benodigde voedingsstoffen. Meer en meer voegen mensen voedingssupplementen toe aan hun dagelijkse menu, zodat men iedere dag voldoende voedingstoffen binnenkrijgt.

Wetenschappelijk is deze relatie tussen ‘total wellness’ en voeding ook aangetoond. Om het lichaam optimaal te  hydrateren, moeten het cel membraam en ons bindweefsel worden voorzien van alle benodigde voedingstoffen.

Dr. Murad heeft een voedings ’pitcher’ ontwikkeld waarin een advies wordt gegeven over alle benodigde voedingsstoffen per dag. Hoe meer het eetpatroon volgens deze richtlijn wordt aangehouden, hoe beter het resultaat is.

Het is nodig om een omgeving van ‘Inclusive Health’ te creëren in je lichaam. Dit kan je bereiken door je dagelijkse voeding aan te vullen met voedingssupplementen.  Je eigen systeem vindt het gemakkelijker de huid te herstellen als het zowel innerlijk als emotioneel goed op orde is. Het is niet nodig een zeer regide dieet te volgen. Dat zorgt voor stress en veroorzaakt uiteindelijk meer kwaad dan goed. Supplementen kunnen goede voeding niet vervangen, maar ze zijn wel een perfecte aanvulling om de huid van binnenuit te herstellen.

Je kunt de huidsupplementen van dr. Murad ook rechtstreeks in de Nederlandse online shop bestellen: Klik hier dan verder.

(ADV betekent advertorial).

Lees ook