Apotheek advies Beautyvideo's Cosmetische dermatologie Expertadvies Gezicht Haar Huidzorg Rimpels en slapte

BeautyJournaal TV: hoe suiker rimpels vormt. Het heet glycatie.

Goede uitleg over de nadelen van suikers die zich in de huidcellen vastzetten en de elastische weefsels verharden

Prof. Johann Wiechers legt uit wat glycatie is en wat de gevolgen daarvan zijn in de huid. Ook gaat hij in op de rol die creme eventueel kan spelen.


 

 

©BeautyJournaal 2009. Lees ook dit achtergrond artikel erbij over het verband tussen diabetes en versnelde huidveroudering.

 

Meer weten over dit onderwerp?

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

3 reacties

  • Wat een onzin verhaal. Gewoon minder suiker eten wat Pieter ook schrijft. Hier is trouwens geen sprake van wetenschap, meer het aanprijzen van een product.

  • Misschien een beetje cynische opmerking, maar als kern van het verhaal haal ik uit de volgende woorden: “WETENSCHAPPELIJK gezien is het buitengewoon interessant”. Met andere woorden – “en wat het in de praktijk met je huid doet – dat moet je zelf gaan ontdekken (en ook of het überhaupt iets doet).” Ik probeer nu de sample van “Youth Surge Night” van Clinique. Wat verbetering van de elasticiteit betreft zie ik weinig verschil met een gewone nachtcrème bestaande uit water en olie (met toegevoegde rozenbottelolie en teunisbloemolie).

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.