Master Cream van Juvena Dit Zwitserse merk heeft de Master Cream waarbij gebruik wordt gemaakt van de huidvernieuwende SkinNova Technologie en een speciale peptide dat de werking van de huideigen stamcellen ondersteunt.

05:36 - 03:22
luistertijd 05:36 - leestijd 03:22


 

 

 

Master Cream van Juvena

Dit Zwitserse merk heeft de Master Cream waarbij gebruik wordt gemaakt van de huidvernieuwende SkinNova Technologie en een speciale peptide dat de werking van de huideigen stamcellen ondersteunt.  De huid wordt steviger, de diepte van de rimpels vermindert, de fijne lijntjes worden opgevuld, het vernieuwingsproces van de huid en de elasticiteit verbetert. De Mastercream is het eerste cosmetische product van Juvena dat zich niet alleen richt op de huidcellen maar ook op de huideigen natuurlijke stamcellen, de bron van een nieuwe huid. MasterCream creëert een nieuwe huid, van binnenuit. Adviesprijs 75 ml:  € 189,00.

 

 

Supremÿa van Sisley

Supremÿa is Sisley’s nieuwe revolutionaire anti-aging nachtverzorging. ’s Nachts heeft de huid geen last van stress en kunnen natuurlijk herstelprocessen hun werk doen. Wat is het geheim van Supremÿa?  Dit is de formule die het speciaal door Sisley gepatenteerde Phyto-Complex LC12 bevat, een krachtige combinatie van 4 plantaardige werkstoffen die de levensduur van de cellen verlengt en hun regenererend en zelfherstellend vermogen aanzienlijk verbetert.  Resultaat: rimpeltjes en lijntjes worden zichtbaar opgevuld de dikte en structuur van de lederhuid vertoont een aanzienlijke verbetering. Sisley belooft dat je huid er binnen 2 maanden steviger, gladder, voller en glanzender uit ziet. Adviesprijs 50 ml. € 485,00.

 

 

 

 

 

Capture R60/80 XP van Dior

Dior maakt gebruikt van het ingenieus transport systeem Stemsone. Dit zorgt ervoor dat een arsenaal aan herstellende en beschermende ingrediënten afgegeven worden op elke gewenst niveau van de rimpel. Onder de rimpel ontstaat nieuw leven en de basis wordt versterkt. Aan het huidoppervlak strijkt het de rimpels onmiddellijk glad. Na een gebruikerstest waren bij 88% van de vrouwen de rimpels zichtbaar verminderd na 1 maand, aldus Dior. Adviesprijs 50 ml. € 87,05

 

 

 

EmerginC Protocell: 

Dit Amerikaanse cosmeceuticalsmerk richt zich op een combinatie van zoveel mogelijk gebruik van botanische extracten en zo min mogelijk synthetische toevoegingen. Het beroemde PhytocellTec™ Malus Domestica is erin verwerkt, de stof die nu zoveel furore maakt als hoeder van de huid-stamcellen. Daarnaast bevat de crème hyaluronzuur als krachtige vochtbinder, vitamine B5 en arganolie (rijk aan o.a. vitaminen, mineralen, lipiden en antioxidanten) werken vocht-inbrengend. De grote hoeveelheden tocoferolen uit arganolie en groene thee beschermen de huid tegen oxidatie en vrije radicalen. De crème is geschikt voor alle huidtypen en kan zowel als dag- en als nachtcrème gebruikt worden. Adviesprijs 50 ml € 90,-. Dit merk is nieuw in Nederland en kan alvast online besteld worden via Skinnovators.

 

 

Aqualia Antiox van Vichy

We schreven hier al eerder over. Vichy heeft een nieuwe lijn, Aqualia Antiox. Deze crème zorgt voor een 24 uurs hydratatie voor een frisse en jonge huid. Zij maken gebruik van vitamine C en E en Citrus Polyphenol, een krachtig anti-oxidant, dat de stamcellen beschermt om de aanmaak van nieuwe cellen optimaliseren. Deze antioxidant kan op alle celniveaus inwerken tot de kern aan toe. Het resultaat is een stralende gehydrateerde huid met een frisse teint. Deze lijn is geschikt voor de twintigers en dertigers onder ons en de prijs is zeer aangenaam. Adviesprijs: € 17,95.

 

 

 

Absolu Precious Cells van Lancôme

Lancôme komt met zijn crème Absolu Precious Cells. Deze crème combineert het Basaal-Reconstructie systeem, met onder meer het al eerder genoemde PhytocellTec™ Malus Domestica met Pro-Xylane,. Dit zorgt ervoor dat de omgeving van volwassen stamcellen zo verbeterd wordt dat de huid wordt aangezet om zichzelf te herstellen. Volgens Lancôme wordt de conditie van de opperhuid verbeterd binnen 6 dagen en verminderen de tekenen van veroudering zichtbaar. De huid wordt steviger en gaat meer stralen. Deze lijn is bedoeld voor vrouwen van 50 jaar en ouder. De lijn bestaat uit een dag-, nacht- en oogcrème. Adviesprijs dagcrème, 50 ml. € 155,00.

 

 

Menard Authent Crème

Het activeren van stamcellen is de basis van deze nieuwe en zeer luxe Menard Authent Crème. Menard maakt gebruik van het extract van zoete kersenzaad, sterulia boomzaad en wilde paarse gerstzaad. Deze ingrediënten kunnen met behulp van het ‘carrying capsule system’ tot diep in de huid doordringen waar zij de stamcellen kunnen bereiken en activeren. Volgens Menard is, na het constant gebruik van deze crème, het collageen na 2 maanden duidelijk verhoogd en de rimpels aanzienlijk verminderd. De crème is peperduur maar wordt dan ook gepresenteerd in een schitterende verpakking die het proces van celvernieuwing symboliseert ! Adviesprijs 50 ml. € 839,00.

 

 

 

Amatokin

Deze crème bevat een cocktail van zeer werkzame stoffen als een concentratie van peptiden (de zeer krachtige polypeptide 153), soja en gist welke een signaal afgeven aan de eiwitten, die op hun beurt de stamcellen aanzetten tot het maken van nieuwe huidcellen. Het resultaat is een jonge volle huid zonder rimpels of kraaienpootjes. Volgens Amatokin is het klinisch bewezen dat deze crème diepe rimpels en fijne lijntjes vermindert en de huid egaal maakt. Adviesprijs 30 ml. is € 198,00.

 

(Femke Huter/BeautyJournaal)

 

 

Bovenstaande informatie is gebaseerd op informatie uit de persdocumentaties.
Wil je een neutraal verhaal over deze nieuwe technologie
en de mogelijkheden ervan voor cosmetica lezen, neem dan even de tijd voor dit artikel.

 

Lees ook