Nog maar een week klaar met de shows voor de Amsterdam International Fashionweek.

02:18 - 01:23
luistertijd 02:18 - leestijd 01:23

Nog maar een week klaar met de shows voor de Amsterdam International Fashionweek. Vlak daarvoor had ik nog mijn 5de pascaud behandeling gehad, dit was ook de laatste uit een serie. Ik heb de hele week complimenten gekregen. ‘Wat zie je er goed uit,wat is je huid mooi,jij word ook niet ouder,’ etc….Dat is  uiteraard heel prettig en ik heb ze eerlijk verteld dat we de natuur een handje geholpen hebben.

Behandeling vier en vijf waren het zelfde als de eerste behandelingen waarover ik schreef. Zo’n behandeling bestaat uit de Professional Treatment, de AHA peeling opbouwend in sterkte en 4 x en het marmatrix masker. Natuurlijk werd er ook weer in de bovenlip geprikt, om de fijne lijntjes daar minder zichtbaar te maken. Dit keer deed schoonheidsspecialiste Denise deze BioSkinJetting  zonder verdoving. De lijntjes waren al een stuk minder zichtbaar en door ze niet te verdoven kon ze ze nog duidelijker zien en dus ook gerichter prikken. Wanneer het verdoofd is, zwelt de huid iets op en krijg je een iets vertekend beeld natuurlijk.  Ik moet zeggen: het resultaat is er naar; de lijntjes zijn nog minder zichtbaar.

Is het pijnlijk, zo zonder verdovende zalf? Ja, maar dat gevoel is maar heel even. Seconden, en als je het resultaat ziet, is dat het zeker waard. Zijn de lijntjes helemaal weg? Ja,of nauwelijks met het blote oog waar te nemen. Samen met de aha peeling die ook prikt, moet je natuurlijk wel even doorbijten, maar na 12 uur is het gewoon pure verwennerij als je dan weer in de spiegel kijkt.

Ik ben heel blij met het eindresultaat. Mijn huid ziet er glad en stralend uit. De grove porien zijn verdwenen en de huidspanning is beduidend strakker. Het lijkt wel een mini-lift en dat zonder injectables of plastische chirurgie.

Absoluut de moeite waard……

Nu vraag je je natuurlijk af hoe lang dit stand houdt. Ik zal je de komende maanden op hoogte houden hiervan!

Hartelijke groet,

Lydia le Loux

Lees ook:

Lees ook