Ik verzamelde vroeger (toen ik 20 was - ik geloof de meest populaire leeftijd voor de nagellakdrager) nagellak, van Christian Dior maar na jaren van ploeteren van binnen 8 uur afgerubbelde nagels, had ik er schoon genoeg van.

00:42 - 00:25
luistertijd 00:42 - leestijd 00:25

Ik verzamelde vroeger (toen ik 20 was – ik geloof de meest populaire leeftijd voor de nagellakdrager) nagellak, van Christian Dior maar na jaren van ploeteren van binnen 8 uur afgerubbelde nagels, had ik er schoon genoeg van. Zelfs zo, dat ik al tien jaar geen lak meer draag – behalve op de tenen dan, maar ware het niet dat ik deze zomer weer een afbladderaar te pakken heb!

Bekijk hier de film van het interview dat we onlangs met haar hadden!

En als je wilt weten waar de lakken de koop zijn, klik dan hier.

 

Bekijk hieronder nog een You Tubetje van een ware devotee van haar lak:

Lees ook