Voeten en handen

De discipelen van OPI’s Suzi Weiss-Fischmann

Ik verzamelde vroeger (toen ik 20 was – ik geloof de meest populaire leeftijd voor de nagellakdrager) nagellak, van Christian Dior maar na jaren van ploeteren van binnen 8 uur afgerubbelde nagels, had ik er schoon genoeg van. Zelfs zo, dat ik al tien jaar geen lak meer draag – behalve op de tenen dan, maar ware het niet dat ik deze zomer weer een afbladderaar te pakken heb!

Bekijk hier de film van het interview dat we onlangs met haar hadden!

En als je wilt weten waar de lakken de koop zijn, klik dan hier.

 

Bekijk hieronder nog een You Tubetje van een ware devotee van haar lak:

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.