Haarverzorging met ananasgeur, kleurrijke nagels, UV-bescherming en glanzende make-up!

04:18 - 02:34
luistertijd 04:18 - leestijd 02:34

Het is zomer! Langere dagen, vaker vrij en meer buiten. Voordat je van de zonnestralen kunt genieten, is het belangrijk jezelf goed voor te bereiden. Van hydraterende producten en beschermende formules tot zomerse geuren. In dit artikel delen we een aantal fijne producttips met je!

Goed verzorgd haar

Een frisse en gezonde uitstraling begint bij goed verzorgd haar. Garnier’s Hair Food Pineapple-lijn is precies de juiste keuze hiervoor. De shampoo, conditioner en het haarmasker geven je lokken de voeding die ze nodig hebben. Kokosolie en karitéboter hydrateren en beschermen je haar, terwijl de frisse ananasgeur je in een zomerse stemming brengt. You’re welcome! 😉 

Bescherming van de huid

Je haar zit goed, nu is je huid aan de beurt. Geef je huid, zeker in de zomer, de zorg en bescherming die het verdient zodat je zorgeloos kunt genieten van de zon. Met de L’Oréal Paris Revitalift UV Fluid ben je verzekerd van een krachtige bescherming tegen UVA- en UVB-stralen. Het product bevat SPF50+ en vitamine C. 

Bovendien zorgt de lichte textuur ervoor dat je hem gemakkelijk onder je make-up kunt aanbrengen. 

Zomers tintje zonder zon

Liever niet te veel in de zon zitten? Heel goed! Maar misschien wil je alsnog een zomers tintje op je gezicht. Dit kan met de Ambre Solaire Tanning Drops van Garnier. Deze zelfbruinende gezichtsdruppels hebben een luxueuze en transparante formule die is doordrenkt met hyaluronzuur en kokoswater.

Met 1 tot 12 druppels, afhankelijk van de gewenste intensiteit, krijgt je huid een gepersonaliseerde en geleidelijke bruining. Als bonus is je huid ook nog eens intens gehydrateerd én krijg je een gezonde glow!

Kleurrijke nagels!

Ontspannen in een park, lekker lunchen op het terras… een setje kleurrijke nagels maakt je look helemaal compleet voor die dag!

De zomercollectie van Essie heeft 6 leuke zomerse kleurtjes, van zachtroze tot mosgroen en oceaanblauw. Laat je creativiteit de vrije loop en kies de kleur die het beste bij jouw stemming, activiteit of persoonlijkheid past. Dankzij de sneldrogende formule van essie ben je direct weer klaar om verder te genieten van je dag. 

Hey, vergeet je je SPF niet bij te werken?!

Het is belangrijk om je SPF gedurende de dag bij te werken om de bescherming optimaal te houden. We weten allemaal dat sommige zonnebrandcrèmes enorm plakkerig kunnen zijn, maar dat is het Garnier Ambre Solaire Super UV Invisible Gezichtsserum met SPF50+ zeker niet!

Dit product heeft een onzichtbare finish en biedt een hoge bescherming egen UVA- en UVB-stralen. Het voelt aangenaam en licht aan op de huid en vormt daarmee de ideale touch-up gedurende de dag (als je geen gezichtsmake-up draagt tenminste).

Get your glow on

De zon maakt plaats voor de maan, het is tijd je dansbenen los te gooien! Je moet er natuurlijk wel op en top uitzien en dus begin je met een verfrissende skincare routine met de Garnier Vitamin C lijn. Deze lijn hydrateert en egaliseert je huid tot wel 72 uur lang. Van micellair water tot een sheetmask, een dagcrème en verhelderende serums; deze lijn heeft alles wat je nodig hebt voor een gezonde glow.

Make-up routine 

Wil je echt stralen vanavond? Dan breng je de NYX Born To Glow Liquid Illuminator aan. Deze multifunctionele highlighter heeft een ultra-lichte, vloeibare formule met lichtreflecterende micropigmenten en zorgt voor een stralende gloed.

Daarna maak je je look af met de NYX Glow Shots. Dit is vloeibare oogschaduw die meteen een prachtige shine zonder glitter creëert. Het blijft tot wel 12 uur zitten, loopt niet uit en veroorzaakt geen fall-out. De oogschaduw komt in verschillende draagbare en leuke tinten. Zo, jij bent klaar voor de dansvloer!

Lees ook