The Body Shop, STARSKIN, PAYOT, Babor, Bulldog, Clinique, NYCE

07:20 - 04:24
luistertijd 07:20 - leestijd 04:24

Ook deze maand liggen er weer genoeg nieuwe producten in de winkels voor onze dagelijkse gezichtsverzorging. In dit artikel lees je er alles over.

The Body Shop – Glow Revealing Liquid Peel

Met de Vitamin C-skincare van The Body Shop geef je je huid net een extra energieboost. De Glow Revealing Liquid Peel is de nieuwste aanvulling binnen de Vitamin C-lijn. De gel-achtige textuur transformeert zich in een peeling nadat het in aanraking komt met de huid. Het helpt bij het verwijderen van dode huidcellen en onzuiverheden die zich gedurende de dag opbouwen.

De Liquid Peel iexfolieert de huid zacht en geeft een gezonde uitstraling als resultaat. Je masseert de peeling gel in op een droge huid, dit doe je 20 seconde lang. Daarna spoel je het product weer af. Gebruik de Liquid Peel 2 tot 3 keer per week, bij voorkeur voor het slapengaan. 

 

STARSKIN – Sunset Strips

STARSKIN zegt vaarwel tegen de standaard poriënstrips en verwelkomt het 3-stappen mee-eter reinigingssysteem. De Sunset Strips™ bieden een diep poriën reinigend- en verfijnend systeem dat methodisch maar met zorg vuil, overtollig talg en onzuiverheden van de neus verwijdert. De set bestaat uit 3 maskerstrips, geïnspireerd op de traditionele 3 stappen mee-eter behandeling van de schoonheidsspecialiste.

Met de 1e strip bereid je de huid voor, hij is talg verzachtend en reduceert opgehoopt vuil en talg. Deze strip laat je 10 minuten zitten om de poriën voldoende te openen. Strip 2 is een poriën reinigend houtskoolmasker, deze is verzorgend en zuivert de poriën. Je laat deze strip voor 15 minuten op je neus zitten. Strip 3 is het poriën verstrakkend bio-cellulose masker, deze vermindert roodheid en kalmeer de huid. Het heeft een poriën verfijnende werking en je laat hem 10 minuten lang op de huid zitten.

Met dit systeem heb je alles in een! Maar of het echt werkt…..dat mag jij ons vertellen;-)

 

PAYOT – Detox producten

Detox, we horen het woord overal. Het betekent zoiets als ‘ontgiften’, ofwel ontdoen van afvalstoffen. Nu kunnen onze organen (dus ook de huid) dit heel goed zelf, maar een handje helpen kan altijd fijn zijn. Gel

Démaquillant D’tox

Deze gel cleanser verandert van textuur zodra hij in contact komt met water. Het transformeert in een schuim dat de glimmende huid met onzuiverheden reinigt. Het product bevat grapefruit en grapefruit bevat weer vitamine C, foliumzuur, mineralen (kalium en magnesium) en AHA complex. De cleanser verwijderd overtollig talg, onzuiverheden en verontreinigde stoffen uit de stadse lucht.

Masque D’tox

Dit nieuwe detox masker is haast te vergelijken met een volledige schoonheidsbehandeling. Het masker claimt namelijk de tekenen van vermoeidheid uit te wissen. Ook in dit product zit het grapefruit extract, alle fijne voordelen van grapefruit krijg je dus ook met dit masker. Je brengt een dikke laag aan, laat het 10 minuten inwerken en verwijderd het vervolgens met een in lotion gedrenkt wattenschijfje. Het resultaat? Volgens PAYOT krijg je hier langdurig mooie uitstraling van, de gelaatstrekken zijn opgespannen en de huid is glad en zacht.

 

 

Doctor Babor – Refine Cellular Couperose Serum

Door bepaalde emoties zoals verlegenheid of verliefdheid  wordt ons gezicht op een natuurlijke manier rood. Maar sommige mensen hebben last van couperose, hierbij is de huid door verwijde bloedvaten voortdurend rood. Het Refine Cellular Couperose Serum van Doctor Babor helpt bij roodkleuringen en doorschijnende adertjes.

Couperose is een genetisch bepaalde zwakte van het bindweefsel. De oppervlakkige, fijne bloedvaten zijn verwijd waardoor de rode kleur ontstaat. Dit serum versterkt en stabiliseert de capillairwanden met 2% van een antiroodkleuringscomplex uit tijgergras. Daarnaast beschermt het complex de vaten door haar hoge werking tegen vrije radicalen en vermindert het uiteraard roodheid. Paardenkastanje ondersteunt de microcirculatie en versterkt daarmee het bindweefsel.

 

Bulldog – Huidverzorging voor mannen

Mannen houden van eenvoud, eenvoudig effectief. Dit geldt ook als het gaat om huidverzorging. Het hippe Londense merk Bulldog is er speciaal voor hem. Leuk dat het nu eindelijk na pakweg tien jaar ook in Nederland te koop is! Het past in een vegan lifestyle. De producten zijn vrij van kunstmatige kleurstoffen en geurstoffen, ze bevatten natuurlijke ingrediënten zoals aloë, camelina olie en groene thee.

De Original Face Wash en Face Scrub zorgen voor een schone huid en bereiden de huid voor op de aanvullende verzorging van de Original of Sensitive Moisturiser. Voor de mannen die hun gezicht willen verzorgen na het scheren is de Original of Sensitive After Shave Balm ideaal.

 

Clinique – Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate

Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate van Clinique geeft een shot vocht om het waterreservoir van de huid te helpen aanvullen met een vochtboost van 179% die 24 uur lang tot wel 65% aanhoudt. Het product heeft een lichtgewicht water-gel textuur, biedt hydratatie en laat de huid voller, gladder en soepeler ogen. De dual-action Liquid-Sphere techniek in dit product helpt de cirkel van vochtgebrek en stress door luchtvervuiling te doorbreken.

De dual-action Liquid-Sphere techniek bestaat uit ingekapselde vitamine E en vitamine C bolletjes die bij gebruik direct openbreken om krachtige antioxidanten vrij te geven die beschermen tegen de oxidatieve schade van vrije radicalen. Daarnaast bestaat het uit in elkaar grijpende polymeren die als ‘vocht-magneetjes’ werken en het vocht in de huid sealen. Zo helpen ze de capaciteit van de huid om vocht vast te houden te verbeteren. Wow!

 

NYCE – Anti Pollution Kit

Luchtvervuiling en straling heeft negatief effect op zowel je huid als haar. New York Cosmetic Experience (NYCE) heeft daarom de Anti Pollution Kit ontwikkeld om beide hiertegen te beschermen. De natuurvriendelijke kit bevat de nodige plantaardige stoffen en is vrij van parabenen, siliconen, SLES en ammonia (in het geval van bepaalde haarproducten in de salon, waar NYCE ook te koop is).

De Anti Pollution Kit is er voor hem en haar. In de dameskit zitten 3 mini’s: een dag- en nachtcrème die de huid beschermen tegen luchtvervuiling en straling van bijvoorbeeld je telefoon, een showergel die de huid diep reinigt en de milk all-in-one, een spray die het haar beschermt, voedt en extra glans geeft. Ook in de mannenkit zitten 3 mini’s: een aftershave crème die ook heel geschikt is als dagcrème, een showerwash die de huid beschermd tegen vervuiling en tegelijk diep reinigt en tot slot de extra strong gel waarmee je het haar beschermd en een stijlvolle look kan creëeren.

Lees ook