Chanel, Hannah, Michael Kors, Shiseido, Dior, Givenchy, Nivea

07:46 - 04:39
luistertijd 07:46 - leestijd 04:39

Chanel Le Lift Creme olie serum, lifting serum en oogverzorging

Chanel zit bovenop de trends en gaat mee op de rijdende trein van de verzorgende huidolie. Le Lift Creme-huile reparatrice is een ware huidsensatie die het midden houdt tussen een creme en een olie – die 30% van de basis uitmaakt (een mix van jojobae, meadowfoam olie ofwel Limnanthes Alba Seed Oil, shea boter en o.a. fytosqualane) , dit wordt ook wel het complex 3.5 DA genoemd. Zeer goed voor de huidbarriere en versterkt de hydratatiegraad van de huidbarriere met 30% aldus eigen onderzoek.

Daarnaast is er Le Lift V-Flash met remodellerende eigenschappen, en anti-aging eigenschappen uit vitamine B3 (niacinamide) C en E. Chanel belooft onmiddellijk een iets gelifte huid, een verfrissend huidgevoel, een glad huidoppervlak en een frisse glow. Denk in verbeteringsacties van 10-19%.

Dan is er nog een nieuw oogverzorgingsprogramma met een speciale Roll-On en patches om de oogcontour een boost te geven en vermoeidheid minder zichtbaar te maken. Minder zwelling, minder donkere kringen, minder verkleuringen en een verbeterde microcirculatie.

De prijzen gaan van 45 tot 125 euro. Shop hier online met korting.

Hannah 4YOUth liftende creme

Hannah heeft een prachtig nieuw product uitgebracht waarin de beste antiaging ingrediënten zijn opgenomen: argireline, vitamine C en een trademark cocktail genaamd ceracute F. Het werkt op volumeverbetering, collageenopbouw en krachtige hydratatie in de diepere huidlagen (de beste manier van hydrateren!). Aan het huidoppervlak zie je een meer ontspannen huidbeeld en een fijnere structuur ontstaan. Je brengt deze creme dun aan onder je dag-of nachtverzorging, als een serum dus, en je sluit af met Touch of Silk. Je kan het ook plaatselijk aanbrengen: rond ogen, op decolleté, rond de mond. Een regelmatig gebruik van een peeling (enzymen of glycolzuur 6%) zal de opname van 4YOUth verhogen in de huid.

Shop hier online.

 

 

Nivea 3-in-1 verzorgend miscellair reinigingsdoekje

Miscellaire reinigers op basis van olie en water zijn erg favoriet, maar het is oppassen geblazen. Ze reinigen ten eerste niet echt goed en zijn zeker niet mild voor de huid. Bij langdurig gebruik kan de huid schraal en geïrriteerd raken. De olie in deze producten tast de huidbarriere meer aan dan je lief is. Maar ok, we zijn lui, ’s avonds zijn we moe, we willen snel naar bed.

Deze reinigingsmiddelen zijn ideaal voor vrouwen die het toch al niet hoop opnemen met de verzorging van hun huid, zo blijkt uit onderzoek van Nivea. Het Nivea reinigingsdoekje belooft extra verzorging in de vorm van vitamine E, om de hydratatie van de huid in balans te houden. Wat het verschil is met de gewone reinigingsdoekjes van Nivea? De miscellaire samenstelling: die olie die het vuil als een magneet aantrekt.

Wij zeggen: heb ze in huis voor noodgevallen. Altijd handig! Shop hier online.

Capture Totale Dreamskin Perfect Skin Cushion

Dit is echt een van de mooiste verpakkingen tot nu toe in het  vloeibare kussentjes foundation gamma. Het potje is prachtig is bleekroze, er zit een heel mooi sponsje bij dat dik genoeg is en geen scherpe randjes heeft en je krijgt er een tweede vulling ook nog bij!

De sponsjesfoundation is overgewaaid uit Azie. Het zijn niet alleen vederlichte substanties met een mooi glowing effect, ze bevatten meestal ook extra verzorgende en krachtig hydraterende bestanddelen en uv-filters. Je krijgt een transparante finish die je gezicht er extra fris uit laat zien.

Aan deze van Dior is een spf 50 toegevoegd en drie +++ voor uv-a bescherming. Stralend de dag beginnen en makkelijk in de loop van de dag bij te werken. Echt heel erg mooi!

Shop hier online met korting.

Sisley Neck Cream, the enriched formula

Behandelingen voor het gezichtje kennen we nu wel, het wordt tijd dat we meer gaan focussen op onderbelichte huiddelen als de hals, het decolleté, de benen, vinden jullie niet? Bij Sisley zijn ze het met ons eens, en brengen nu een prachtige Neck Cream uit.

De creme belooft een onmiddellijk liftend effect en een optimaal verzachtend gevoel voor deze kwetsbare zone, zelf je dubbele kin zou minder zichtbaar kunnen worden. Dit hebben we nog niet kunnen constateren maar wel dat de verslappende huid waarin ook al plooitjes zitten onmiddellijk gladder trekt waardoor hij er ook weer egaler uit ziet, en dat is al een hele winst! De creme is opgebouwd met onder meer actieve ingrediënten uit haver, vitamine E, soja vezels, vrouwenmantel en heeft samentrekkende, voedende en hydraterende eigenschappen. Deze nieuwe versie vervangt de oude Neck Cream.

Shop hier online met korting.

Dahlia Divin Le Nectar Parfum

Givenchy bracht in 2011 het parfum Dahlia Noir uit, een behoorlijk ongrijpbaar maar sensueel parfum, waar onze Maxim toentertijd een review over schreef.  De basis van de geur is blijkbaar tot de verbeelding blijven spreken, dat er nu een nieuwe variant is gecreëerd door meester parfumeur Francois Demachy. Roos, Mimosa en Iris zijn belangrijke bloemen in het parfum, en ook nu in de nectar, met een krachtig hart van sambal jasmijn en een basis van vettiger, sandelhout, tonkaboon en vanille musk. Er is een prachtige promo video bij gemaakt. Je shopt het ultraluxe parfum hier online.

https://youtu.be/zQfE4uIjfEE

 

Shiseido Bio-Performance LiftDynamic

We zijn er blij mee dat merken meer aandacht voor het liften van de huid krijgen, hoe moeilijk dat doel ook is, het opent de weg naar nieuw onderzoek en nieuwe applicatiemogelijkheden. Het verhaal van de fijne lijntjes kennen we nu wel, de 45+ doelgroep heeft andere ‘ zorgen’. LiftDynamic bestaat uit een creme, een serum en een oogverzorging.

Men claimt de dichtheid van de huid van binnen uit opnieuw op te kunnen bouwen, en van buitenaf optimale hydratatie te geven. Er wordt gebruik gemaakt van cafeïne, gisten, vitamine A en een suiker als Inositol. De focus in de huid ligt op stamcellen in de huid: op het transporteren van vrij bewegende stamcellen naar zg krachtplaatsen waar ze zich door deling als dermale cellen kunnen gaan gedragen: zoals fibroblasten. Dit is nogal een forse claim. Wij vermoeden dat het mooier wordt voorgesteld, want cosmetica mag niet diep in de huid dringen, dan wordt het medicatie. Maar we kunnen ons voorstellen dat er via celcommunicatie stofjes wel boosts kunnen worden afgegeven om het functioneren van huidcellen te optimaliseren, en daar houden we het hier dan ook maar op.

We zijn reuze benieuwd naar deze producten! Want het is een feit: Shiseido maakt echt heerlijke huidverzorging.

Shop hier online nu met 10% korting.

Michael Kors Wonderlust

Afgelopen week maakten we de introductie van het nieuwste parfum van Michael Kors mee. Wonderlust is een heerlijk zacht zoete heldere en optimistische geur voor energieke vrouwen: oriëntaals, bloemig, gourmand. Een kleine frisse opening met bergmot en een klein pepertje, die al snel romiger wordt dankzij de geur van amandelmelk, in het hart vind je theebloemen, jasmijn en vanille hints van heliotroop. De basis is weer cremig met benzoine hars, sandelhout en een inspiratie van kasjmier hout. Ook na een uur houdt het romige zachte gevoel aan op je huid.

Een gorgious fles in goud en zalmtinten. Shop hier online.

 

Lees ook