BeautyJournaal TV: behandeling van haar op kin en oksels met laser

Overharing op je gezicht en je lichaam is vervelend. Het weghalen kan dagelijks veel tijd kosten, om nog maar niet van de emotionele kanten zoals schaamte te spreken. Miriam en Lara lieten zich op kin en in oksels behandelen bij de Velthuis Kliniek. Huidtherapeute Annelijn van Ierland vertelt een eerlijk verhaal.

 

All rights reserved, lees eerst onze disclaimer voor overname van beeld en artikelen.

advertentie

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Beautyjournaal magazines

Meer Beautyjournaal magazines
advertentie

Meer Beharing nieuws

Meer artikelen van Beharing