Zo blijft je haarkleur het mooist!

03:44 - 02:14
luistertijd 03:44 - leestijd 02:14

Kleur wordt een symbool van zelfexpressie! Van contrastrijke blonde nuances en koele combinaties van verschillende bruintinten, tot dromerige, romantische pasteltinten en optimistische, felle kleuren. In dit artikel lees je alles over Wella Color Blocking en het herstellen, beschermen en bijwerken van je haar!

Unieke en energieke look

Met Color Blocking creëer je een unieke en energieke look die geheel bij jouw persoonlijkheid past. Sexy en touchable, krachtig en eclectisch… al deze looks kunnen je inspireren en je leiden naar wat goed voelt voor jouw vibe. Met dit soort looks verleggen mensen hun grenzen, omdat ze doelbewust worden gecreëerd en perfect zijn voor personen die willen opvallen.

Zorg voor de kleur

Kleurrijke looks vereisen extra verzorging. Je haarkleur hoeft er niet vervaagd uit te zien tussen de grote kleurafspraken door. Overweeg beide opties:

Thuisverzorging

De beste verzekering voor de kleur en kwaliteit van het haar. Bepaal eerst wat de primaire behoefte voor je haar is. Herstel, bescherm de kleur of voeg toon toe. Dit kan allemaal vanuit huis!

Kleuropfrisser in de salon

Maak een afspraak voor een snelle kleuropfrisser. Je haarstylist kan de kleur opfrissen of zelfs de kleurrichting veranderen. Snel en over het algemeen ook erg betaalbaar.

Primaire behoefte – herstel

De meest intensieve herstellende routine voor thuis én in de salon is de Wella Ultimate Repair-lijn. De op huidverzorging geïnspireerde technologie heeft een combinatie van AHA (alpha-hydroxyzuur) dat verbroken haarbruggen van binnenuit herstelt en Omega 9 die de barrière aan de buitenkant herstellen in slechts 90 seconden.

Het resultaat is herstel, kracht en hydratatie voor alle typen haar. Het haar voelt licht, glad en ziet er gezond uit.

Primaire behoefte – kleurbescherming

Wella’s ColorMotion biedt kracht en tot 8 weken kleurbescherming. Met WellaPlex bonding agent maak je je haar sterker, levendig en bescherm je de kleur. Voor uitstekende haarkwaliteit met een prachtige kleur!

Wella’s Invigo Color Brilliance geeft direct een levendige kleur en kleurbescherming. De lijn is verkrijgbaar in twee varianten: fijn tot normaal haar en dik haar.

Wella’s System Professional Color Save is ontwikkeld voor het herstellen en verstevigen van gekleurd haar voor een langdurige glans. De Fibrachrome-ingrediënten behouden zichtbaar de stralende glans van gekleurd haar en bieden superieure bescherming voor de haarschubben en de stabiliteit van de keratine. Het resultaat is een langduriger kleurresultaat en een sterkere haarstructuur.

Primaire behoefte – kleurtoon toevoegen

Verlevendig en onderhoud je kleur met de Wella Color Fresh Mask; een verzorgende formule waardoor het haar gladder en beter gehydrateerd aanvoelt, voor natuurlijke of opvallende kleurveranderingen en het onderhouden van bestaande kleuren.

Speciaal voor blond haar heeft Wella de System Professional Luxe Blond lijn. Voor een direct koel, blond resultaat en tot wel 99% minder haarbreuk. De producten combineren de kracht van lipiden met violetkleurige pigmententen. De haarvezel wordt van binnenuit herstelt terwijl ongewenste warmte in de kleur wordt geneutraliseerd.

Nu je goede (product)tips hebt gekregen voor het herstellen, beschermen en bijwerken van je kleur ben je klaar om te experimenteren met een compleet nieuwe look! Voor welke color block kleuren ga jij? 😉

Lees ook:

Lees ook