Deze vegan mascara geeft volume en extra verzorging aan je wimpers

02:54 - 01:44
luistertijd 02:54 - leestijd 01:44

Wil je een nieuwe, goede mascara zonder dat je daar veel geld voor neerlegt? Misschien is de Kruidvat Full & Care Mineral Black Volume Balm Mascara dan iets voor jou. Deze mascara van het eigen merk van Kruidvat is namelijk verkozen tot “Huismerkproduct van het Jaar 2023”. Waarom is dit cosmeticaproduct de moeite waard? In dit artikel leggen we je het uit.

Gekozen Huismerkproduct van het Jaar

Maar eerst: wat houdt het ‘Gekozen Huismerkproduct van het Jaar 2023’ eigenlijk in? Deze prijs wordt uitgereikt op basis van een uitgebreid onafhankelijk onderzoek uitgevoerd door onderzoeksbureau Nielsen. In totaal zijn hierbij zo’n 10.000 consumenten betrokken. Nadat zij de huismerkproducten thuis hebben getest, hebben ze deze stuk voor stuk beoordeeld. In het onderzoek wordt onder andere gekeken naar gemak, resultaat, uitstraling en kwaliteit.

Over de Mineral Black Volume Balm Mascara

De Mineral Black Volume Balm Mascara is volume en verzorging in één! De Kruidvat Full & Care 010 Mineral Black Volume Balm Mascara geeft je wimpers meer volume en verzorgt ze tegelijkertijd. Een win-win dus. De mascara wordt erg positief beoordeeld door consumenten.

Wat kun je precies verwachten van deze make-up? We gaan kort in op de formule en de borstel van de mascara.

De formule

Ben jij vegan? Dan zit je goed met de Mineral Black Volume Balm Mascara van Kruidvat. De rijke formule bevat namelijk alleen plantaardige producten en is niet getest op dieren. Helemaal vegan dus! 92% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong, zo ook de krachtige plantaardige wax en oliën die je wimpers voeden, hydrateren en verzorgen. En nog een voordeel: de formule klontert niet.

De borstel

De vezelborstel heeft een herkenbare zandlopervorm. Dit type borstel volgt je natuurlijke oogvorm en omhult op deze manier moeiteloos elk haartje met een flexibele laag mascara. Het gevolg? De mascara zorgt voor vollere wimpers met opvallend veel volume. Je wimpers voelen bovendien nog steeds even zacht en soepel.

De mascara van het huismerk van Kruidvat is geschikt voor ieder huidtype en goedgekeurd voor de gevoelige huid rondom je ogen. Als ‘Huismerkproduct van het jaar 2023’ is dit met recht een topmascara te noemen!

Huismerk van Kruidvat

Kruidvat valt dit jaar niet alleen in de prijzen met de mascara. Ook o.a. parfums en doucheproducten van Kruidvat zijn tot best gekozen huismerkproducten bekroond. Hier kun je een overzicht vinden van alle bekroonde Kruidvat producten.

Meer beautyadvies lezen en checken wat dé producten van het moment zijn? Check dan onze monthly favorites waar we een aantal nieuwe topproducten uitlichten.

Lees ook