Van een LED-masker en een supersonische föhn tot een natuurlijke facelift en ontharingshulp!

04:53 - 02:56
luistertijd 04:53 - leestijd 02:56

We leven in een wereld vol technologie. Technieken worden steeds beter en uitgebreider, ook op het gebied van beauty. In de BeautyJournaal shop vind je een aantal high-tech beautyapparaten en -oplossingen die wij in dit artikel graag met je delen. Het BeautyJournaal testpanel is fan van deze producten en wellicht jij binnenkort ook!

CurrentBody Collageen Stimulerend LED Masker

Monique is onder de indruk van het effect van dit masker. Het geeft een instant glow, frist je teint op en bij langer gebruik krijg je absoluut een collageen boost!

De CurrentBody maskers hebben precies de goede nanometers qua rood licht, om echt effect te geven: (633nm rood licht ) en bijna-infrarood licht (830nm). Men noemt dit een dubbele golftechnologie. Let op: want minder dan deze golflengten geeft ook minder werking!

Lees haar complete review hier!

Shop dit masker met de speciale BeautyJournaal korting van 15%: JOURNAALCB

Dyson Supersonic Föhn

Dit is echt de allerbeste föhn die we ooit getest hebben, en ook al is hij al enkele jaren op de markt: hij is onovertroffen!

Deze haardroger geeft een gerichtere luchtverdeling op je haar, waardoor de pluizigheid minder kans krijgt. En dat is ook echt zo.

De föhn bevat speciale warmtesensoren om overhitting van je haar te voorkomen en om glans te bewerkstelligen. Er zijn meerdere standen en ook een afkoelstand, om je haar te drogen. Stylingproducten worden prachtig opgenomen dankzij de uitgekiende warmte van deze haardroger.

En hij is zo snel! Voor alle haartypen: van Hollands dun haar tot stevig black hair. Het gewicht is opmerkelijk licht, ook zo fijn. De motor zit in de handgreep. Wat een technologie! De digitale V9-motor van Dyson maakt tot 110.000 tpm en verplaatst 13 liter lucht per seconde naar de versterker waardoor hij sneller, lichter en stiller is dan andere motoren. 

Deze Dyson is echt het mooiste cadeau dat je jezelf kan geven.

NuFACE Trinity Face, Eyes & Lip Microstroom Beauty Tool

Trinity Facial Toning zorgt voor een natuurlijke facelift met behulp van microstroom-technologie. Uit klinische studies blijkt een betere gezichtscontour en huidtoon en verminderde rimpels, waardoor je er stralender en jonger uitziet. Het bekroonde, voor meerdere oplossingen inzetbare apparaat is door de FDA goedgekeurd.

Behandel de moeilijk bereikbare wenkbrauwrimpels, kraaienpootjes en lachrimpels in de gebieden rond de ogen en lippen met dit FDA goedgekeurde microstroom-hulpstuk voor je NuFACE Trinity apparaat. Behandel doelgerichter het oog- en lapgebied.

Gebruikstips: 
– Gebruik 8 minuten per dag, 5 dagen per week gedurende de eerste 60 dagen
– Gebruik na 60 dagen 2-3 dagen per week voor blijvend resultaat
– Gebruik de Eye & Lip Attachment vóór het aanbrengen van make-up voor een superfrisse look alsof je een facial hebt gehad.

BeautyJournaal’s Monique heeft hem en is er super enthousiast over!

Silk’n SatinGlow 400.000 IPL Lichaamsontharing

Hoogwaardige IPL ontharing voor al je lichaamshaar. Onze Corine is er heel tevreden over!

In salons wordt gebruik gemaakt van IPL of laser om ongewenste haargroei te verwijderen. Om ook thuis permanent ontharen mogelijk te maken, ontwikkelde Silk’n HPL™ (Home Pulsed Light) technologie.

De HPL™ technologie is geïnspireerd op de IPL technologie en wordt beschouwd als de thuisversie ervan. De HPL™  technologie is getest, waarbij vooraanstaande dermatologen de technologie zien als een veilige, gemakkelijke en effectieve manier die in een typische thuisomgeving gebruikt kan worden om mee te ontharen. Het wordt aanbevolen door artsen, is klinisch bewezen, gepatenteerd en is goedgekeurd door het FDA (Food and Drug Administration) in de Verenigde Staten.

400.000 lichtflitsen voor het complete lichaam

Silk’n SatinGlow beschikt over maar liefst 400.000 lichtflitsen. Met dit grote aantal flitsen kun je talloze volledige lichaamsbehandelingen uitvoeren. SatinGlow is geschikt voor het hele lichaam, namelijk de benen, bikinilijn, armen, oksels en bij mannen ook voor de rug en borst. Het is NIET geschikt voor het gezicht.

Het ideale aan dit apparaat is dat het met navulcartridges werkt. Mochten de flitsen op een gegeven moment op zijn en je door wilt gaan met je behandelingen, dan kun je een nieuwe cartridge aanschaffen. Je klikt deze eenvoudig op het apparaat.

Het apparaat is niet geschikt voor donker gepigmenteerde huidjes.

Lees hier ook Corines review!

Ga hier naar de BeautyJournaal Shop om alle favorieten te zien.

Lees ook