Vijf make-over afleveringen met inspirerende gasten!

02:49 - 01:41
luistertijd 02:49 - leestijd 01:41

Trinny Woodall, bekend van de TV Serie ‘What Not To Wear’ en van het prachtige beautymerk Trinny London, komt terug met nieuwe afleveringen binnen het make-over thema met de ‘The Trinny Takeover Show.’ Vanaf deze maand zal Trinny met vier YouTube afleveringen te zien zijn, waar ze iedere keer een dame over haarstruggles en onzekerheden heen probeert te helpen. 

Alopecia en eczeem omarmen

De eerste aflevering draait om Laura, een 31-jarige vrouw die te maken heeft met alopecia en eczeem, en die zichzelf wil omarmen mét, maar ook zonder pruik. In de aflevering zien we dat het ‘haar’ voor Laura een synoniem is van schoonheid, zelfvertrouwen en een afronding is van haar outfits. Samen met Trinny gaat ze op zoek naar haar eigen stijl, maar zoekt ze ook naar de empowerment achter de keuze om zonder pruik over straat te gaan.  

Zelfverzekerd voelen over zichtbare verschillen

“Ik heb geprobeerd mijn pruiken aan de kant te leggen en mijn kale hoofd meer te omarmen, maar ik heb echt moeite om als vrouw met rondingen, eczeem en kaalheid te weten hoe ik mezelf moet presenteren op een manier waarbij ik me zelfverzekerd voel over al mijn zichtbare verschillen. Ik wil echt graag outfits vinden waarin ik me op mijn best voel terwijl ik tegelijkertijd mijn kale hoofd kan rocken,” zegt ze. 

De aflevering van Laura is nu al te zien via het Trinny YouTube kanaal, klik hier om de video te bekijken. De rest van de maand zullen er meer afleveringen volgen, allemaal gericht op een andere dame. 

Trinny London op BeautyJournaal

Als je een trouwe BeautyJournaal volger bent, weet je dat wij dol zijn op Trinny London. Van de make-up tot de huidverzorging, je hebt er meermaals over kunnen lezen afgelopen jaar. 

Lees hier al onze reviews over Trinny London skincare en make-up.

Bij Trinny London staat innovatie centraal. Hun missie is het aanbieden van moeiteloze, gepersonaliseerde beautyproducten voor alle leeftijden. Van multitasking kleine make-up potjes op crème basis tot effectieve skincare formules, Trinny has it all.

Dian testte onlangs de (hervulbare) huidverzorging van het merk met niacinamide en alfahydroxyzuren. Benieuwd? Lees het artikel hier. Ook Monique kreeg (geheel in thema) een make-over met Trinny London, MUA Lydia toverde Monique’s look helemaal om met de prachtige, multifunctionele make-up producten. Dat artikel lees je hier.

Lees ook:

beautyjournaal shop

Lees ook