Met fijne producttips voor een stevige hold en extra glans!

02:59 - 01:47
luistertijd 02:59 - leestijd 01:47

Het feestseizoen is aangebroken! Glitter, glamour en prachtig haar zijn een absolute must om alle foto’s en feestjes te rocken. Je wilt vaak net wat anders met je haar en stijlt, krult en föhnt er lekker op los. Met de onderstaande stylingtips van Sebastian Professional houd je je haar van begin tot eind mooi en gezond!

Prep

Het werk begint natuurlijk ver voordat je überhaupt je coupe gaat creëren. Gezien je met de feestdagen vaak meer met hittetools aan de slag gaat, is een goede basis heel belangrijk. Sebastian raadt daarom aan om te beginnen met de No.Breaker. Een leave-in spray die diep de haarschubbenlaag binnendringt en zelfs ernstige haarschade als gevolg van stylingtools en chemische behandelingen herstelt.

Een ander product om je haar goed te preppen is de Trilliant Spray. Deze spray met bergkristalextracten verzorgt, geeft een sprankelende glans en beschermt het haar tegen hitte. Ideaal om te gebruiken als je je haar wilt krullen of stijlen.

Styling

In het meest feestelijke seizoen van het jaar zie je dat drie haarstijlen vaak gekozen worden. Strak naar achteren, krullende lokken of gestijld haar. Deze stijlen hebben alle drie andere stylingsproducten nodig.

Strak naar achteren

Een supergemakkelijk style om te creëren, maar de finishing touches zijn key voor deze look. Nadat je jouw haren geprept hebt kam je het haar naar achteren met wat Gel Forte. Deze geeft een mooie glans, heeft een sterke hold en voelt niet hard aan. om je staart of knot ook een extra beetje gloss en voeding te geven voeg je een beetje Dark Oil toe.

Krullende lokken

Voor mooie krullen willen we eerst een goede basis leggen. Begin je routine met de Mousse Forte, dit is een verstevigende mousse voor sterke hold met body. Voor controle, krullen en slagen zonder frizz. Heb je het niet zo op hittesprays, dan is deze mousse top, gezien zijn UV en hitte beschermende formule.

Stijl haar

Frizz en dof haar zijn absolute no-go’s bij gestijld haar. Een fijn product om dit tegen te gaan is de Taming Elixir gladmakend haarserum. Een gewichtloos crème serum om je haar te hydrateren, gezond te maken en pluis tegen te gaan.

Finish 

Het in model houden van je haar is nu natuurlijk het allerbelangrijkste. De Re-Shaper is een uitborstelbare haarspray. Het geeft een supersterke hold en is tijdens of voordat je naar bed gaat gemakkelijk uit te kammen. Als kerst op de taart spray je een beetje Dark Oil Fragrant Mist op je lokken voor die watertandende geur en mooie shine.

Lees ook:

Lees ook